Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Adevarul: Gabriel Oprea se ducea acasa in seara accidentului mortal al politistului Gigina
4:53:00 PM
Datele anchetei deschise de procurori in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, releva pana in acest moment ca demnitarul ar fi avut o intalnire la SRI si se indrepta spre casa in momentul accidentului, scrie Adevarul.ro.


TV Sud: CEO s-a constituit parte civila in dosarul Turceni- Rovinari
4:40:00 PM
Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, a anuntat ca CEO s-a constituit parte civila in dosarul Turceni- Rovinari, informeaza in exclusivitate televiziunea gorjeana TV Sud. Potrivit acesteia, decizia a fost luata de Departamentul juridic din cadrul companiei energetice care au analizat situatia din dosar. Decizia a fost aprobata si de Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia. Amintim ca Laurentiu Ciurel este inculpat in acest dosar, alaturi de Victor Ponta si Dan Sova. ANAF s-a constituit parte civila inca de la inceputul procesului, insa nu si CE Oltenia, fapt care a ridicat unele semne de intrebare.


SUA: Republicanul Paul Ryan a fost desemnat viitor presedinte al Camerei Reprezentantilor
4:32:00 PM
Paul Ryan a fost desemnat miercuri de grupul republican din Camera Reprezentantilor a SUA ca viitor preseinte al institutiei, camera inferioara a Congresului American si centrul puterii republicane, scrie AFP.


SUA: Avioane militare urmaresc un dirijabil al Pentagonului desprins accidental de la sol
4:19:00 PM
Autoritatile americane au trimis avioane de vanatoare pentru a urmari un dirijabil al Pentagonului, utilizat ca radar antiracheta, care s-a desprins singur de la sol si pluteste deasupra statului Maryland, aerostatul militar costand circa 180 de milioane de dolari, relateaza Fox News, citat de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply