Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv
12:01:15 PM
Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv.ro, care citeaza surse apropiate formatiei.


Mai multe cluburi din Bucuresti si-au anulat petrecerile de Halloween
11:38:16 AM
Mai multe cluburi din Bucuresti, intre care se numara Bamboo, Fratelli, Gaia, Hard Rock Cafe si Control, au anuntat ca si-au anulat petrecerile programate sambata seara, cu prilejul sarbatorii de Halloween, din respect si solidaritate cu victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.


Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, eliminata de Petra Kvitova in semifinale
11:24:00 AM
Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, reusind sa o invinga in doua seturi, 6-3, 7-6 (7/3), pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata.


Tragedia din Colectiv Unul dintre chitaristii formatiei Goodbye to Gravity ar fi murit - surse Mediafax
11:21:00 AM
Mihai Alexandru, unul dintre chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia, citate de Mediafax.


MedLife pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv
11:09:00 AM
Operatorul de servicii medicale private MedLife anunta sambata ca pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, in sprijinul eforturilor depuse de spitalele de urgenta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply