Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reactia Elenei Udrea la confirmarea urmaririi penale a lui Traian Basescu: Daca nu se intorcea in politica, nu ii facea nimeni niciun dosar
6:54:45 AM
Elena Udrea a declarat, vineri, despre confirmarea urmaririi penale in cazul lui Traian Basescu, in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak, ca daca fostul presedinte nu s-ar fi intors in politica nu ii mai facea nimeni dosar penal, potrivit Mediafax.


VIDEO Infidelitatea se mosteneste
6:47:15 AM
Conform unui studiu efectuat recent de un grup de cercetatori de la Universitatea Texas Tech, persoanele care au fost crescute de parinti infideli unul altuia sunt de doua ori mai predispuse sa isi insele partenerii de viata, scrie hngn.com. Constatarile acestui studiu sunt confirmate si de alte studii similare, precum este analiza publicata anul acesta in New York Times de Brendan P. Zietsch, psiholog la Universitatea din Queensland.


VIDEO FOTO Peste 40 de morti si 100 de raniti intr-o piata siriana dupa ce armata a tras cu rachete
6:46:00 AM
Cel putin 40 de oameni au decedat si alti 100 au fost raniti dupa ce guvernul sirian a bombardat o piata dintr-un oras de langa Damasc, informeaza Reuters.  
  • ATENTIE imagini cu puternic impact emotional


Sorin Oprescu se spala pe maini pentru problemele cu semafoarele din Bucuresti: Le-am atras atentia, au promis ca le fac
6:36:00 AM
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, plasat in urma cu o zi in arest la domiciliu, a declarat vineri ca a atras atentia asupra problemelor cu semafoarele din Bucuresti in urma cu "5-6 luni" si i s-a promis ca situatia se va remedia.


Romania, locul doi in regiune, in topul tarilor cu cele mai rapide cresteri ale companiilor din tehnologie
6:36:00 AM
Romania ocupa locul doi in clasamentul tarilor cu cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic, Deloitte CE Technology Fast 50, top realizat in functie de veniturile inregistrate de firmele IT locale, in ultimii patru ani. Pe locul intai se afla Polonia.


Turneul Campioanelor: Lucie Safarova, victorie in doua seturi cu Angelique Kerber - Petra Kvitova, ultima semifinalista
6:34:00 AM
Lucie Safarova a castigat partida cu Angelique Kerber in doua seturi (6-4, 6-3), rezultat care o trimite in semifinalele Turneului Campioanelor pe Petra Kvitova. Kerber avea nevoie sa castige un set pentru a ajunge in penultimul act al competitiei de la Singapore.


Primul antrenor al Simonei Halep: Nu are nicio idee de joc, iar voleul ei e penibil
6:19:00 AM
O infragere a Simonei Halep naste multe comentarii, iar printre cei care au discutat pe marginea infrangerei cu Agnieszka Radwanska s-a aflat si Ioan Stan, primul antrenor al numarului doi mondial. "Sunt dezamagit. Nu are nicio idee de joc, iar voleul ei este penibil", a spus Stan.


Doi copii din Turcia ar putea ajunge la inchisoare dupa ce au rupt postere cu presedintele Erdogan
6:16:00 AM
Doi copii din Turcia in varsta de 12 si, respectiv, 13 ani pot primi o pedeapsa de patru ani in inchisoare dupa ce au fost acuzati ca l-au "insultat" pe Recep Tayyip Erdogan rupand postere cu portretul acestuia, informeaza Russia Today.


Yanis Varoufakis, marxistul eratic, a incasat 1.000 de euro pe minut pentru un interviu la televiziunea italiana RAI
6:06:16 AM
Yanis Varoufakis, fostul ministrul grec de Finante care s-a autodefinit drept un "marxist eratic", a incasat de la televiziunea italiana de stat RAI peste o mie euro pe minut, pentru un interviu de 22 minute, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply