Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mesajul presedintelui Iohannis dupa dezastrul din Club Control: Sunt cutremurat. Asigur familiile de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare
6:59:44 PM
Sunt cutremurat ?i profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în aceasta seara în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi to?i, pentru na?iunea noastra ?i pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune ?i solidaritate fa?a de familiile celor afecta?i de aceasta tragedie.


Martori: incendiul din Club Control, posibila cauza o instalatie defecta care a aprins decorul de polistiren
6:58:12 PM
Oamenii din zona au declarat pentru reporterul HotNews.ro de la Club Control ca este posibil ca incendiul sa fi pornit de la o instalatie de scena, care a scapat o scanteie intr-un decor de polistiren, apoi totul a fost cuprins de flacari. Martori citati de Antena 3 si Digi 24 au declarat ca incendiul ar fi izbucnit in momentul in care ar fi luat foc buretele pe un stilp din interiorul clubului.


Ziarist ajuns la fata locului: Am vazut baieti arsi, tremurand in stare de soc; n-am fost in stare sa scot telefonul din buzunar
6:45:26 PM
Ziaristul Costin Stucan de la ProSport a postat pe contul sau de Facebook cateva impresii de la Clubul Control, unde a ajuns la putin timp dupa explozia care a facut 26 de morti (cifra valabila la ora scrierii acestei stiri). Stucan descrie scene apocaliptice.


Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv
6:36:26 PM
Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply