Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tranzactia de 39 de milioane de euro prin care OTP Bank a preluat Millennium urca cota de piata a bancii cu capital maghiar la 2%
7:55:21 AM
Dupa preluarea Millennium Bank, OTP Bank isi mareste cota de piata la circa 2% , iar portofoliul de clienti urca la peste 425.000 de clienti, au transmis joi oficialii bancii maghiare. Etapa finala a procesului de integrare consta in migrarea clientilor Millennium Bank Romania in sistemele informationale ale OTP Bank Romania si va avea loc in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2015. Cardurile bancare emise de Millennium Bank nu vor mai functiona incepand din 30 octombrie, ora 17:00, in timp ce noile carduri bancare emise de OTP Bank vor fi gata de activare in data de 2 noiembrie 2015, incepand cu ora 12:00, atentioneaza oficialii OTP Bank.


Ludovic Orban: PNL someaza PSD sa-i retraga sprijinul politic lui Oprea/ Sunt intrunite elementele infractiunii de abuz in serviciu, sediul materiei nu este la Parchetul General ci la DNA
7:48:26 AM
PNL someaza PSD sa-i retraga sprijinul politic vicepremierului Gabriel Oprea pentru ca acesta sa fie demis sau suspendat din functie, a declarat joi vicepresedintele Camerei Deputatilor, liberalul Ludovic Orban.


Moldova: Guvernul Strelet a fost demis prin motiune de cenzura
7:48:00 AM
Parlamentul de la Chisinau a aprobat joi motiunea de cenzura impotriva guvernului Valeriu Strelet, care a fost astfel demis, anunta agora.md.


DNA efectueaza perchezitii in patru locatii din Oradea, dintre care doua sunt institutii publice
7:33:00 AM
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii domiciliare in patru locatii din Oradea, dintre care doua sunt sediile unor institutii publice, anunta DNA, intr-un comunicat, fara a preciza despre ce institutii este vorba.


Comisia Europeana le acorda mai mult ragaz constructorilor auto pentru a respecta normele mai stricte de poluare
7:24:42 AM
Comisia Europeana le-a acordat constructorilor auto ragaz suplimentar pentru a se conforma noilor norme de poluare privind noxele. In contextul scandalului Volkswagen, multi au ramas surprinsi de faptul ca UE le da companiilor mai mult timp, insa decizia este un semn ca industria auto are o uriasa influenta. Pe de alta parte, Comisia a facut pasi importanti catre introducerea unor teste care sa fie mult mai apropiate de adevar.


Criza majora la Deutsche Bank: pierdere in trimestrul trei de 6 miliarde de euro, concedierea a 9.000 de angajati si inchiderea a 200 de filiale din Germania
7:23:00 AM
Seful concernului Deutsche Bank a anuntat ca in procesul de restructurare al bancii vor fi eliminate 9.000 de locuri de munca in concern si 6.000 la furnizorii de servicii externi ai bancii. Este vorba in principal de angajati ai Postbank, de care Deutsche Bank a decis, inca din primavara acestui an, sa se separe. O mare parte din minusul trimestrului trei din bilantul bancii, mai precis 4,8 miliarde euro, se datoreaza amenzilor si daunelor pe care Deutsche Bank trebuie sa le plateasca in urma litigiilor in instanta, mai ales peste ocean.


Simona Halep: Dupa primul set mi-am dat seama ca s-a terminat totul, nu mai aveam energie
7:13:00 AM
Cap de serie numarul unu, Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor din faza grupelor, dupa ce a pierdut in doua seturi, scor 7-6(5), 6-1, meciul cu Agnieszka Radwanska. Simona a explicat ceea ce a simtit pe teren: "Dupa primul set mi-am dat seama ca s-a terminat, nu mai aveam energie".


Ungaria ameninta ca va ataca in justitie cotele pentru imigranti impuse de UE
7:12:00 AM
Guvernul ungar va ataca in justitie planul Uniunii Europene pentru cote de relocare obligatorie a imigrantilor, in cazul in care parlamentul sustine propunerea la votul din decembrie, a declarat joi seful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters.


Cum au votat deputatii aberatia perfecta. Semnificatiile votului in cazul Udrea
7:02:00 AM
Deputatii vor intra in istoria prostiei si ticalosiei parlamentare cu numeroase voturi date de-a lungul timpului cand au blocat anchete sau au votat legi tampite, dar votul de ieri in cazul Elenei Udrea marcheaza un moment unic. Au reusit aberatia perfecta. Au aprobat cererea de retinere pentru 24 de ore a unui coleg, dar au respins in acelasi caz cererea de arestare. Or, retinerea este o masura preventiva pe care un procuror o dispune inainte sa mearga la judecator cu cererea de arestare. Nu exista in istoria DNA vreun caz in care procurorul dispune retinerea cuiva pe 24 de ore fara sa mai solicite apoi arestarea. Nu are sens, este o enormitate juridica pe care doar parlamentarii o puteau patenta. Cum s-a ajuns, totusi, aici?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply