Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Oprescu va fi plasat in arest la domiciliu
6:57:00 AM
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul care este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita, a decis joi Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Agerpres.


China renunta la politica unicului copil: Toate cuplurile au voie sa aiba doi copii
6:40:00 AM
China a anuntat oficial joi sfarsitul politicii unicului copil si va permite tuturor cuplurilor sa aiba doi copii, potrivit unui comunicat al Partidului Comunist publicat de agentia oficiala China Noua si citat de AFP.


Eseistul francez Alain Finkielkraut in dialog cu Horia-Roman Patapievici, la Ateneul Roman
6:39:00 AM
Editura Humanitas si Filarmonica "George Enescu" organizeaza luni, 2 noiembrie, ora 18.30, la Ateneul Roman, conferinta Alain Finkielkraut in dialog cu Horia-Roman Patapievici in cadrul Galei Humanitas 25 de ani si al Conferintelor Ateneului Roman. Doua dintre cele mai importante lucrari ale eseistului francez au aparut anul acesta la Editura Humanitas. Seara se va incheia cu o sesiune de autografe.


Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini: UE risca dezintegrarea fara un raspuns colectiv la criza imigratiei
6:31:15 AM
Uniunea Europeana risca "dezintegrarea" daca nu raspunde colectiv si cu instrumente "comunitare" criza migratorie, a avertizat joi seful diplomatiei europene, Federica Mogherini, intr-un interviu publicat joi de cotidianul  Il Sole 24 Ore, preluat de AFP.


Tiberiu Urdareanu, mogulul discret al afacerilor IT si lider UNPR, adus cu mandat la DNA
6:21:00 AM
Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, membru UNPR si patronul grupului de firme UTI, a fost adus, joi, cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres si Mediafax. Deocamdata nu se stie in ce dosar a fost adus Tiberiu Urdareanu la audieri, iar omul de afaceri nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA.


ANAF va face zilnic controale la Dragonul Rosu, complexul detinut de Nicolae Dumitru NIRO, din cauza nivelului ridicat al evaziunii
6:14:00 AM
ANAF va face zilnic controale la complexul engros Dragonul Rosu detinut de omul de afaceri Nicolae Dumitru (zis NIRO), dupa ce primele trei zile de controale au adus amenzi de 1,3 milioane de lei si confiscari de 656.841 lei. Controalele vor avea loc pentru o perioada nedefinita si va fi facut si cu inspectori din tara, adusi pentru a dubla efectivele de control.


Anghel (PwC): Transferul afacerii pe o alta companie este fara TVA, dar trebuie sa va grabiti
6:11:23 AM
Transferul afacerii pe o alta companie este fara TVA, dar cei care vor sa o faca trebuie sa se grabeasca pana cand Comisia Europeana nu se va sesiza din oficiu, a declarat, joi, Daniel Anghel, partener PwC, intr-o conferinta de specialitate, citat fiind de Agerpres. "Transferul afacerii pe o alta companie este fara TVA. De la 1 ianuarie 2016 putem beneficia, fara analizarea conditiilor, de neaplicarea TVA in aceasta tranzactie. Comisia Europeana se poate sesiza din oficiu in aceste cazuri si am vazut in foarte multe situatii cand Comisia se duce si naste un infringement impotriva unui stat membru intrucat Romania nu ia in calcul cel putin in legislatia actuala si jurisprudenta europeana care este mai restrictiva in acest caz. Dumneavoastra, contribuabilii, puteti sa stati linistiti atata timp cat legislatia nu va fi modificata in acest sens.", a mai precizat Anghel.


?China comanda 100 de avioane A320 de la Airbus in valoare de aproape 10 miliarde dolari, in prima zi a vizitei cancelarului Angela Merkel la Beijing
6:06:59 AM
China a anuntat joi o comanda masiva de 100 avioane A320 de la Airbus, in prima zi a vizitei oficiale a cancelarului german Angela Merkel, care s-a declarat "increzatoare" in ceea ce priveste rezistenta celei de-a doua economii mondiale, scrie AFP.


Cine ne merita toate decoratiile si coloanele oficiale
6:02:00 AM
Am fost in cel mai mare spital de copii din Anglia, doar asa, sa-l vad cum arata, cum sunt organizati si m-am dus si in capela spitalului care e chiar pe un culoar la parter. Capela e plina ochi cu ursuleti de plus. Sunt peste tot: pe altar, pe geamuri, pe banci, pe pianina, peste tot.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply