Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ambasadorul SUA a vizitat vineri Agentia Nationala de Integritate
9:51:55 AM
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a vizitat vineri Agentia Nationala de Integritate, fiind primit de vicepresedintele institutiei, Bogdan Stan.


PNL organizeaza sambata un miting de protest impotriva lui Gabriel Oprea, in Bucuresti
9:50:19 AM
PNL organizeaza, sambata, un miting de protest pentru a cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea, a anuntat vineri prim-vicepresedintele liberalilor Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.


PSD si-a numit cei opt secretari regionali
9:47:07 AM
Comitetul Executiv National al PSD i-a votat vineri, in cadrul sedintei organizate la Negresti-Oas, pe cei opt secretari regionali propusi de presedintele PSD Liviu Dragnea. Dragnea anuntase, inainte de Congres, ca secretarii regionali vor avea drept de vot in cadrul Biroului Permanent National.


Opinie Mark Lynas, New York Times: Europa intoarce spatele stiintei cu noile reglementari privind organismele modificate genetic - webPR
9:41:00 AM
Poti sa o numesti "Coalitia Ignorantilor". Inca din prima saptamana a lunii octombrie, 17 tari Europene - incluzand Australia, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda si Polonia au folosit noile reguli ale Uniunii Europene pentru a anunta interzicerea culturilor de plante modificate genetic.


Guvernul a crescut cu peste 50%, fara sa anunte, salariile angajatilor din Finante
9:31:00 AM
Salariile angajatilor din Ministerul Finantelor, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice si Directia de Administrare a Marilor Contribuabili au fost majorate substantial de Guvern, prin derogare de la lege, incepand cu luna noiembrie, fara ca masura sa fie anuntata public, scrie Profit.ro. Liderul sindical Bogdan Hossu a declarat, pentru Profit.ro, ca salariile acestora sunt majorate cu peste 50%. In acelasi timp, surse din Ministerul Muncii au declarat, pentru Profit.ro, ca majorarea salariala exacta este de 62,5%. Cresterea salariilor a fost introdusa in ordonanta de urgenta privind a doua rectificare bugetara din acest an, prin derogare de la legea care impune ca, in acest an, cuantumul brut al salariilor de baza ale personalului platit din fonduri publice sa fie inghetat la nivelul de anul trecut.


Elena Udrea, a doua oara la DNA in cursul acestei zile: Nu m-a speriat niciodata gandul ca stau la Arestul Capitalei. Inteleg ca mi-au pregatit camera
9:30:00 AM
Elena Udrea a revenit la DNA, vineri, pentru a da declaratii in noul dosar in care este acuzata de fapte de coruptie si a aratat ca nu a speriat-o niciodata gandul ca ar putea sa fie dusa in Arestul Capitalei, precizand ca, din ce a aflat, i s-ar fi pregatit o camera acolo.


Controversa de Halloween in scoli: Asociatia Parinti pentru Ora de Religie se lupta cu dovlecii si vrea sa scoata vrajitoarele din clase
9:25:00 AM
Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, sustinuta puternic de Patriarhia Romana si condusa pana recent de consilierul ministrului Educatiei, vrea ca inspectoratul scolar sa o anunte ce activitati fac elevii la scoala de Halloween, pentru ca "nu ar fi de acord cu masti odioase, cu dracusori si alte cele". Explicatia a fost data HotNews.ro de catre directorul Scolii Gimnaziale nr. 12 Herastrau din Bucuresti, dupa ce arhiblog.ro a semnalat ca de la scoala li s-a spus elevilor ca nu au voie sa vina costumati. "Nu a existat ideea de a interzice costumarea elevilor", a declarat pentru HotNews.ro directoarea Marioara Siderias, care a adaugat: "Ce legatura are APOR cu ce facem noi la nivelul scolii si al clasei? Ce autoritate au ei asupra scolii?"


DNA cere arest la domiciliu pentru Tiberiu Urdareanu, dupa ce omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia
9:25:00 AM
Procurorii DNA au renuntat sa mai ceara arestarea preventiva a omului de afaceri Tiberiu Urdareanu si solicita vineri Tribunalului Bucuresti arestarea la domiciliu, dupa ce acesta si-a recunoscut vinovatia, scrie Agerpres.


DNA: Serviciul de securitate Apa Nova, format din fosti angajati din serviciile de informatii, efectua filaje si interceptari ilegale pentru a intimida angajatii
9:22:00 AM
La nivelul Apa Nova a fost instituit un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii care efectueaza filaje si interceptari in interesul persoanelor care controleaza agentul economic, afirma DNA intr-un comunicat de presa.


Justitia din Cracovia refuza extradarea lui Roman Polanski, decizia nu e definitiva
9:09:47 AM
Tribunalul regional din Cracovia (sud) a refuzat vineri extradarea din Polonia in Statele Unite a regizorului Roman Polanski, 82 de ani, acuzat ca a violat o minora, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply