Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Traian Basescu, despre criza din R. Moldova: Miza majora - guvernarea sa nu fie preluata de partidele rusofone
1:54:32 PM
Presedintele MP Traian Basescu a declarat, vineri, ca primul pas pe care trebuie sa il faca presedintele Nicolae Timofti este rezolvarea situatiei din Republica Moldova prin formarea rapida a unui nou guvern, el afirmand ca miza majora este nepredarea guvernarii in mainile partidelor rusofone, transmite Mediafax.


Grupul Fiat Chrysler recheama in service aproape 900.000 de masini
1:43:00 PM
Grupul auto Fiat Chrysler recheama in service aproape 900.000 de vehicule Jeep, Dodge si Fiat Freemont care au probleme la sistemul de franare si la airbaguri, informeaza cotidianul italian La Repubblica, citat de Mediafax.


Romania, in linie cu Bulgaria si Rusia. Tarile care se sperie de Halloween si vad in aceasta sarbatoare o forma de colonizare culturala
1:22:27 PM
In Romania, Halloween-ul a devenit o sarbatoare contestata, in special, de catre grupurile crestine, dar si de nationalistii care sustin promovarea traditiilor romanesti, mostenite de la daci. Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, sustinuta puternic de catre Patriarhia Romana, vrea chiar ca inspectoratele scolare sa anunte ce activitati fac elevii la scoala de Halloween, pentru ca "nu ar fi de acord cu masti odioase, cu dracusori si alte cele". Romania nu este singura tara in care Halloween-ul nu este primit cu entuziasm chiar de toata lumea.


O noua zi neagra in Marea Egee: 22 de morti, dintre care 17 copii
1:15:58 PM
Noi drame s-au produs vineri in largul insulelor grecesti din Marea Egee, unde cel putin 22 de migranti, dintre care 17 copii, au murit in timp ce incercau sa ajunga din Turcia in Europa, scrie AFP.


Comisarul Cretu il ia la cabinetul ei pe secretarul de stat din MFE care coordoneaza fondurile UE pentru competitivitate si transport
1:08:00 PM
Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene Mihaela Maria Ciuciureanu a demisionat din functie si va pleca la Bruxelles, unde va lucra la cabinetul comisarului european pentru politica regionala, Corina Cretu, au declarat, pentru HotNews, surse oficiale.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply