Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Medic Spitalul Universitar: Sase raniti sunt in stare foarte grava / Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de moment / Au venit TOTI doctorii, chiar si fara sa fie chemati
5:58:16 AM
 La Universitar, la Terapie Intensiva sunt 10 raniti intubati, dintre care sase in stare foarte grava, trei grava si unul cu o evolutie buna, a spus un medic din spital. "Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de moment", a adaugat acesta.


Ioan Lascar, Spitalul Floreasca: Doar la Revolutie a fost o astfel de mobilizare
5:43:00 AM
Profesorul Ioan Lascar, medic in Spitalul Floreasca, a declarat ca doar la Revolutie isi aminteste sa fi fost "o astfel de mobilizare a resurselor materiale si umane".


Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceasta tragedie
5:08:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis  ajuns joi la Spitalul Floreasca, unde a declarat, inainte de a vizita persoanele ranite, ca are "indicii" ca tragedia de la clubul Colectiv s-a produs din cauza ignorarii "normelor si a legilor".


Tragedia din Colectiv O echipa de specialisti din Petrosani a sosit in Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului
5:05:03 AM
O echipa de specialisti de la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva (INCD-INSEMEX) Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele izbucnirii incendiului de la Club Colectiv, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply