Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct
7:57:23 AM
Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.


Firma care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era mai scump
7:47:39 AM
Reprezentantul firmei care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv a declarat, pentru Digi 24, ca patronii au refuzat sa cumpere material ignifug, invocand faptul ca ar fi fost prea scump. In plus, acesta acuza reprezentantii clubului ca, in urma cu o luna si jumatate, au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile.


FOTO EXCEPTIONALA Momentul in care a luat foc buretele de pe stalpii din Club Colectiv
7:16:00 AM
Momentul in care buretele ce antifona stalpii de sustinere din Club Colective a luat foc a fost imortalizat intr-o fotografie - document. FOtografia a fost postata pe contul de Facebook al unui utilizator.


Doua dintre persoanele internate la Spitalul SRI sunt in stare grava, una dintre ele este o italianca de 20 de ani
7:11:52 AM
Doi pacienti din cei sapte internati la Spitalul SRI sunt intr-o stare grava, a declarat sambata la Digi TV purtatorul de cuvant al SRI Ovidiu Marincea, potrivit Agerpres.


Primaria Bucuresti asigura morminte gratuite pentru victimele tragediei din Club Colectiv. Primaria, Politia si Pompierii incep controale la toate cluburile din Bucuresti
7:05:19 AM
Primarul interimar al Bucurestiului, Stefanel Dan Marin, a anuntat ca primaria va incepe controale la toate cluburile din Bucuresti, impreuna cu Politia si Pompierii. Totodata, daca familiile victimelor o vor solicita, Primaria va asigura locuri de veci gratuite si va suporta cheltuielile de inmormantare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply