Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Barack Obama a autorizat trimiterea de forte speciale in Siria
11:00:29 AM
Presedintele Barack Obama a autorizat trimiterea fortelor speciale americane in Siria, a anuntat vineri un oficial american, citat de AFP.


Familia Anghel a cerut instantei ca Mircea Basescu sa ii restituie 600.000 de euro
10:50:02 AM
Familia lui Sandu Anghel a cerut Tribunalului Constanta, care judeca procesul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta, ca acesta sa restituie suma de 600.000 de euro, in timp ce avocatii lui au solicitat respingerea cererii, instanta urmand sa se pronunte in aceasta speta, transmite Mediafax.


Teodor Atanasiu (PNL), replica la Liviu Dragnea: Nimeni din tara asta nu putea sa o salveze in Parlament pe doamna Udrea decat PSD
10:45:38 AM
Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a sustinut vineri ca PSD a aparat-o pe Elena Udrea in Parlament la votul pentru ridicarea imunitatii si a spus despre Liviu Dragnea, cel care a acuzat "PDL" ca a organizat votul la Elena Udrea asa incat sa fie respinsa cererea de arestare, ca este "mincinos".


Din Berceni pe Annapurna sau de ce 10 oameni au lasat caminul ca sa se ia la tranta cu muntele
10:38:00 AM
10 negri mititei au plecat in Nepal, lasind in spate afaceri banoase, familii dragastoase, taskuri imperioase. Au plecat sa escaladeze Annapurna, condusi de ghidul Costin Miu, acest vampir montaniard care se hraneste cu succesurile celor pe care reuseste sa ii duca in varf. Un excentric, un explorator, unul la un milion, o sa spuneti despre Costin. Dar ce sa zicem atunci de Dan, Ion, Iulia sau Sorin? Ei de ce au devenit din telespectatori, exploratori? Intra in articol pentru a afla.


Site-ul tabloidului The Sun renunta la paywall, in ciuda problemelor cu publicitatea in presa britanica
10:34:47 AM
Cel mai bine vandut cotidian britanic, tabloidul The Sun, va face o intoarcere cu 180 de grade in noiembrie, cand va renunta in cea mai mare masura la accesul cu plata la continutul sau in format digital, scrie The Guardian. Compania-mama a The Sun, News UK, ce mai detine si The Times si The Sunday Times, a facut anuntul prin intermediul directorului Rebekah Brooks, vineri dimineata. The Sun va reintra, astfel, in concurenta directa cu rivalii sai, precum Mail Online, pentru banii de publicitate online.


Traian Basescu despre redeschiderea dosarului privind rapirea jurnalistilor: Este evident ca procurorul general face un joc politic, urmarirea penala in rem nu-l oprea nimeni sa o faca
10:32:00 AM
Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca pentru el este de neconceput cum un procuror general si un judecator pot accepta ideea ca si-ar fi insusit vreun ban din operatiunea de salvare a ziaristilor romani rapiti in Irak si a sustinut ca seful Parchetului face "un joc politic" in cazul sau.


Presedintele Republicii Moldova a numit un premier interimar. Trecutul lui Gheorghe Brega, patat de un scandal
10:31:12 AM
Presedintele Nicolae Timofti l-a desemnat pe vicepremierul liberal Gheorghe Brega in functia de premier interimar al Republicii Moldova pana la numirea unui nou Guvern, informeaza Radio Chisinau.


Raul Petrescu, viceprimarul Ploiestiului condamnat cu suspendare, si-a pierdut functia
10:17:00 AM
Viceprimarul Ploiestiului Raul Petrescu, care a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta, si-a pierdut functia in urma unui vot dat vineri de consilierii locali, scrie Agerpres.


Romania - pe ultimul loc in UE la accesul la servicii financiare
10:10:00 AM
Serviciile financiare, prea scumpe pentru 50% dintre potentialii clienti ai Caselor de Ajutor Reciproc (studiu al Institutului de Economie Sociala). UE le vine in ajutor, printr-o Directiva care prevede accesul tuturor la conturi bancare la vedere.


CSM sesizeaza Ministerul Justitiei pentru modificarea statutului magistratilor; o propunere vizeaza numirea sefilor de parchete la propunerea CSM
10:08:00 AM
Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat sesizarea ministrului Justitiei cu propunerile de initiere a procedurilor de modificare si completare a legilor privind statutul judecatorilor si procurorilor, dar si a altor doua acte normative, printre propunerile inaintate fiind si aceea ca procurorul general, precum si procurorii sefi ai DNA si DIICOT sa fie numiti de presedintele Romaniei la propunerea CSM.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply