Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity, este internat in stare grava, cu arsuri pe 45% din suprafata corpului
7:02:52 AM
Andrei Galut, solistul trupei "Goodbye To Gravity" care concerta vineri seara in clubul Colectiv, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.


Klaus Iohannis a vizitat locul tragediei din Colectiv: Este incredibil, un spatiu total impropriu
6:59:35 AM
Presedintele Klaus Iohannis a fost clubul Colectiv sa vada locul tragediei si a declarat la iesire ca ce s-a intamplat "este incredibil" si ca este un spatiu total impropriu.


Marturii de la incendiul din Colectiv: Toata lumea era disperata, ieseau oameni arsi sau in stare de soc / Una dintre artificii a aprins izolatia audio a salii, probabil din burete
6:33:00 AM
La mai putin de o zi de la producerea tragediei din Clubul Colectiv, soldata cu 27 de morti si aproape 200 de raniti, oamenii care au reusit sa scape teferi povestesc clipele de groaza prin care au trecut in seara respectiva, scrie Medafax.


Tragedia din Colectiv Trei dintre ranitii de la Spitalul Militar sunt in stare grava, cu prognostic rezervat
6:13:00 AM
Trei dintre cei 14 raniti internati la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC) se afla in stare grava, intubati si ventilati mecanic, cu prognostic rezervat asupra evolutiei starii de sanatate, informeaza un comunicat de presa al unitatii medicale, citat de Agerpres.


Liderul trupei Vita de Vie Adrian Despot, ranit in incendiul din Colectiv
6:04:00 AM
Liderul trupei Vita de Vie Adrian Despot a fost ranit in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, pe pagina acestuia de Facebook precizandu-se ca starea de sanatate a artistului este buna si a ajuns "intreg" acasa, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply