Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Topul asiguratorilor RCA la sfarsitul anului 2016: Euroins avea cea mai mare cota de piata, urmat de Asirom si City Insurance
10:04:51 AM
Piata asigurarilor auto obligatorii (RCA) a crescut si in trimestrul patru al anului 2016, continuand trendul ascendent din ultimii 5 ani, volumul total al primelor brute subscrise (PBS) pe segmentul RCA atingand in anul 2016 un total de 4,03 miliarde lei, a anuntat marti ASF. La finele anului 2016, cea mai mare cota de piata a inregistrat-o Euroins (21%), urmata de Asirom (17,3%), City Insurance (16,1%), Carpatica (10,5%), Allianz-Tiriac (9,5%), Omniasig (9%), Groupama (7%), Generali (5,1%) si Uniqa (4,9%).


Treichl, CEO Erste Group, intrebat daca va achizitiona in 2017 vreuna din bancile din Romania scoase la vanzare : Active da, banci nu!
9:51:04 AM
Principial vorbind, as spune ca nu suntem interesati in acest moment de achizitia vreunei banci din Romania, indiferent ca ar fi vorba de banci cu capital grecesc fie despre alte banci. Poate doar de active bancare, a spus marti Andreas Treichl, CEO-ul Erste Group, care opereaza cea mai mare banca locala- BCR. Treichl a participat la un briefing de presa cu ocazia anuntarii rezultatelor financiare pe 2016, briefing in cadrul caruia a abordat mai multe scenarii de actualitate- de la tema multinationalelor care fac rau economiei pana la scenariul in care politicienii romani ar urma exemplul altor state si ar impune o taxa pe operatiunile sistemului bancar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply