Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​Video Interviu Dr. Eugen Craciu, medic primar gastroenterologie si hepatologie: Pentru pacienti e mult mai usor sa suporte o interventie endoscopica, in conditiile in care pot pleca si dupa amiaza acasa
4:08:00 AM
Dr. Eugen Craciu, medic primar gastroenterologie si hepatologie cu competenta in endoscopia diagnostica si terapeutica, in cadrul Hypeclinicilor Medlife si Life Memorial Hospital, a discutat in cadrul unui interviu despre principalele afectiuni biliopancreatice pe care le putem trata pe cale endoscopica si despre avantajele ale acestei interventii.


O confederatie a transportatorilor dezaproba initiativa Gabrielei Firea de a infiinta un dispecerat comun pentru taximetrie: Ar fi concurenta neloiala si peste 1200 de angajati ai celor 37 de dispecerate private ar deveni someri
3:56:03 AM
Infiintarea unui dispecerat comun pentru taximetrie, gestionat de Primaria Generala a Capitalei, ar fi o forma de nationalizare a afacerilor private si cei peste 1200 de angajati ai celor 37 de dispecerate private ar deveni someri, a atentionat luni Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), care isi exprima dezacordul total fata de aceasta initiativa aflata inca in dezbatere publica. "Este concurenta neloiala si se incalca mai multe legi, printre care si Legea taximetriei 38/2003", sustine Vasile Stefanescu, presedintele COTAR, fost candidat PMP la alegerile parlamentare.


Samsung a lansat la MWC Barcelona tablete noi si o versiune imbunatatita de Gear VR. Modelul S8 va fi prezentat la final de martie
3:44:46 AM
Samsung a prezentat la targul de tehnologie MWC Barcelona doua noi tablete, o versiune imbunatatita de Gear VR, noi solutii audio si planul privind implementarea tehnologiei 5G. Dupa uriasul scandal cu Galaxy Note 7 compania a ales sa nu dezvaluie la MWC smartphone-ul S8, insa la final de prezentare a lasat clar de inteles ca telefonul va fi aratat pe 29 martie.


Cum apare numele lui Vasile Blaga intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti
3:38:00 AM
Numele lui Vasile Blaga, reclamat in urma cu cativa ani de fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Marian Santion, la pachet cu alti fosti chestori din Ministerul de Interne, apare mentionat cu tot cu porecla “Buldogul” pe portalul Curtii de Apel Bucuresti. Astfel, pe lista intimatilor parati apare si numele fostului lider liberal cu urmatoarea mentiune: “Vasile Blaga zis Buldogul”, cum sunt trecuti de regula infractorii de drept comun, cu numele si porecla aferenta.


Cumparatorii institutionali de puncte ANRP vin cu oferte concrete si transparente
3:38:00 AM
O piata gri, speculativa este pe punctul de a se transforma in una transparenta, dominata de oferte ferme si preturi prestabilite. Tranzactiile cu puncte ANRP, acordate celor deposedati abuziv de regimul comunist, au ajuns in atentia fondurilor de investitii, care iau locul samsarilor si cumparatorilor de ocazie.


Cine este Gratiela Gavrilescu, ministrul care a vrut sa opreasca OUG 13, dar a fost convinsa sa-si schimbe avizul noaptea, la Guvern
3:26:00 AM
Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a devenit un personaj principal in dosarul privind adoptarea OUG 13, potrivit DNA. Procurorii arata ca Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul a dat initial un aviz de oportunitate cu observatii si propuneri, care ar fi dus la amendarea OUG 13 sau la transformarea in proiect de lege. Dupa "discutii tentionate" in sediul guvernului in noaptea de 31 ianuarie, reprezentantii Ministerului Justitiei i-au convins pe reprezentantii ministerului condus de Gratiela Gavrilescu sa-si schimbe avizul. Dar cine este Gratiela Gavrilescu?


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply