Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO SUA: O masina a intrat intr-o multime de tineri care participau la o parada de Mardi Gras
12:02:18 PM
O masina a intrat intr-o multime de oameni marti in Gulf Shores, Alabama, la parada de Mardi Gras, mai multi oameni fiind raniti, anunta Fox News.


Vlad Alexandrescu despre Institutul Levantului: Inca o sinecura in Romania/ Emil Constantinescu: O jignire profunda/ Proiectul de lege a trecut de Comisia pentru invatamant a Senatului, doar senatorii USR au votat impotriva
11:59:00 AM
Proiectul de lege privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului a fost avizat pozitiv, cu amendamente, miercuri de  Comisia pentru invatamant a Senatului iar initiativa legislativa va merge mai departe in plenul Senatului. In timpul dezbaterilor, senatorul USR Vlad Alexandrescu si-a exprimat temerea ca prin avizarea unui proiect care propune infiintarea unui institut in subordinea Senatului s-ar putea crea “inca o sinecura in Romania”. “Adevaratul initiator al proiectului”, fostul presedinte Emil Constantinescu – dupa cum l-a numit presedintele Senatului – prezent si el la sedinta – s-a arata indignat de afirmatia senatorului USR si a catalogat-o drept o “jignire profunda”.


IT: Angajari pe banda rulanta. O compania americana cauta o suta de IT-isti in Cluj si Timisoara
11:58:13 AM
O companie americană de servicii IT, înființată în SUA în 2006 și cu o prezență activă pe piața din România din 2009, angajează 100 de specialiști IT în Cluj-Napoca și Timișoara și anunță extinderea operațiunilor din România și regiune.


Pasajul de la Domnesti: Compania de Drumuri a atribuit din nou contractul, dupa reevaluarea ofertelor depuse. Varianta castigatoare: 91 milioane lei
11:51:00 AM
Contractul pentru proiectarea si executia pasajului suprateran de la Domnesti - un pasaj tip giratoriu-suspendat ce ar trebui sa rezolve una din intersectiile problema de pe Centura Capitalei - a fost atribuit, marti, catre asocierea Straco-Comnnord-Specialist Consulting ce a avut o oferta de 91,5 milioane de lei. Atribuirea vine dupa reevaluarea ofertelor ca urmare a multiplelor contestatii, asocierea desemnata castigatoare acum fiind aceeasi aleasa si in mai 2016. Licitatia pentru pasajul Domnesti a fost lansata in martie 2015.


Sorin Grindeanu a discutat cu reprezentantii Fondului Proprietatea despre listarea Hidroelectrica
11:46:50 AM
Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intalnire cu o delegatie a Fondului Proprietatea, condusa de Grzegorz Konieczny, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Ulterior, intr-o conferinta de presa, Grzegorz Konieczny a declarat ca premierul l-a asigurat "de dorinta Guvernului de a pune in miscare" listarea Hidroelectrica. "S-au facut foarte putine progrese in ultimele luni legat de aceasta listare si multe dintre decizii stagneaza pe la diferite comisii si la diverse niveluri ale Guvernului", a mai spus reprezentantul Fondului Proprietatea.


Dragnea: Orice critica de la Ponta pentru mine este sanatate curata
11:25:00 AM
Presedintele PSD Liviu Dragnea a calificat marti criticile aduse de Victor Ponta drept "sanatate curata". Replica vine ca urmare a atacurilor repetate ale fostului premier si lider de partid Victor Ponta la adresa actualei conduceri.


Liviu Dragnea, intrebat daca va cere demiterea Laurei Kovesi: Nu pot sa cer demisia nimanui
11:23:00 AM
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, raspunzand unei intrebari, ca nu impartaseste opinia liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu in ceea ce priveste necesitatea ca Laura Codruta Kovesi sa isi dea demisia in urma deciziei Curtii Constitutionale, si ca nu poate sa ceara demisia nimanui.


Guvernul Grindeanu ieftineste tigarile
11:20:55 AM
Acciza pentru tigari se ieftineste incepand cu 1 aprilie 2017, potrivit unui ordin al ministrului Finantelor, Viorel Stefan, publicat in marti in Monitorul Oficial. Noul cuantum va fi de 329,222 lei/1.000 de tigarete, in scadere fata de actualul cuantum de 334,17 lei/1.000 de tigarete.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply