Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Executie bugetara ingrijoratoare: Veniturile din ianuarie 2017 au scazut cu 5,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut/ Incasarile din TVA s-au redus cu 24,8%
11:07:00 AM
Veniturile la bugetul general consolidat au scazut foarte mult in ianuarie 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Ministerului Finantelor. Veniturile bugetului general consolidat, in suma de 19,2 miliarde lei, reprezentand  2,4% din PIB, au fost cu 5,7% mai mici, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada a anului precedent. Cea mai spectaculoasa reducere a fost inregistrata la incasarile din TVA care au scazut cu 24,8%. Excedentul in ianuarie 2017 a fost de 0,37% din PIB.


Irak: Trupele guvernamentale au cucerit un prim pod peste fluviul Tigru, in ofensiva pentru cucerirea Mosulului
10:31:48 AM
Fortele irakiene au anuntat luni ca au preluat controlul asupra unui pod in Mosul, in a noua zi a ofensivei pentru cucerirea totala a celui de-al doilea oras al tarii din mainile jihadistilor de la Statul Islamic, scrie AFP.


Parchetul General: Motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei
10:23:00 AM
Parchetul General sustine ca a luat cunostinta despre decizia Curtii Constitutionale privind constatarea existentei unui conflict intre Guvern si Ministerul Public, prin DNA, si ca motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei cu privire la infractiunile ce constituie obiectul dosarului cunoscut generic sub denumirea de "Adoptarea Ordonantei 13".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply