Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ATP Dubai: Tecau si Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu
7:13:00 AM
Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.429.150 dolari.


Ministerul Educatiei: Subiectul de olimpiada privind calitatea de element dusmanos al lui Moromete a fost realizat conform programei, dar formularea a fost inadecvata, iar relevanta este discutabila
7:08:56 AM
Subiectul dat la olimpiada de limba romana in care elevii trebuiau sa-l denunte pe "elementul dusmanos" Ilie Moromete a fost realizat conform cu programa, dar formularea a fost inadecvata si are o relevanta discutabila, afirma Ministerul Educatiei.


Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica normele metodologice pentru programul Prima Chirie, prin care somerii pot beneficia de prima de relocare de 900 de lei, pe luna, timp de trei ani
7:08:13 AM
Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare privind normele metodologice pentru programul "Prima Chirie". Din bugetul asigurarilor pentru somaj, poate fi acordata o prima de relocare de maxim 900 lei, lunar, timp de trei ani, pentru persoanele inregistrate ca someri isi gasesc un loc de munca intr-o alta localitate situata la o distanta mai mare de 50 km fata de localitatea in care isi au domiciliul.


BMW ar putea produce in Germania - si nu in Marea Britanie - un model electric MINI, din cauza Brexit-ului
6:57:00 AM
BMW ar putea decide sa produca in Germania, si nu la uzina din Oxford (UK), un model electric MINI care ar trebui sa ajunga pe piata in 2019, scrie publicatia Handelsblatt. Cei de la BMW nu au confirmat, insa sursele spun ca germanii ar putea lua aceasta decizie daca Brexit-ul va fi unul dur si Regatul ar parasi piata comuna a UE.


​Centura Bucurestiului, la Primaria Capitalei sau la Ministerul Transporturilor? Care e cea mai buna solutie pentru a scapa de cea mai mare rusine a infrastructurii rutiere din Romania
6:53:00 AM
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca vrea sa preia constructia Soselei de Centura a Bucurestiului de la Ministerul Transporturilor. Pentru finalizarea lucrarilor este de nevoie de peste 250 de milioane de euro, fara a pune la socoteala sumele necesare pentru intretinere si deszapezire. Primaria ar putea sa aloce fondurile necesare, insa ramane problema finantarii, pentru ca la Ministerul Transporturilor centura va fi facuta pe fonduri europene nerambursabile, pe cand in administrarea Primariei soseaua ar ajunge, cel mai probabil, sa fie finantata doar din bugetul local. Dincolo de dilemele costurilor si a finatarii, mai exista discutia daca Primaria Capitalei poate gestiona un asemenea proiect complex, in conditiile in care proiecte mai mici din Bucuresti sunt blocate si au avut intarzieri foarte mari - Pasajul Ciurel sau Pasajul Piata Sudului.


Volkswagen Group s-a reintors pe profit in 2016, dupa scandalul emisiilor DieselGate
6:45:10 AM
Volkswagen Group a avut in 2016 un profit de 7,1 miliarde euro, fata de o pierdere 4 miliarde euro in 2015, a anuntat compania auto germana. Costul scandalului emisiilor – DieselGate – a ajuns la 22,6 miliarde euro. Noi masuri ce reduc remuneratiile de milioane de euro ale sefilor, cu pana la 40%, sunt implementate din acest an.


Londra spune ca nu ar trebui sa existe un nou referendum pentru independenta Scotiei
6:36:38 AM
Amenintarea unui nou referendum pentru independenta in Scotia creeaza incertitudini si scindari inutile, a declarat luni un purtator de cuvant al guvernului de Londra, raspunzand articolelor de presa potrivit carora nationalistii scotieni se pregatesc sa ceara un astfel de scrutin, transmite Reuters.


UPDATE Cristian Busoi, ales secretar general interimar pana la Congresul PNL din iunie/ Sedinta cu scandal in randul fostilor liberali
6:30:00 AM
Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, presedinte al filialei Bucuresti, a fost desemnat secretar general interimar al PNL, urmand sa se ocupe de organizarea alegerilor interne si a Conventiei Nationale. Liderul PNL Prahova Iulian Dumitrescu a pierdut in fata lui Busoi in randul votului dat dimineata de fostii liberali si ulterior s-a retras din cursa. Decizia a fost luata luni in Biroul Politic National intr-o lunga sedinta marcata de dispute intre vechii liberali.


Iranul testeaza rachete maritime, in cadrul unor manevre de anvergura in Golf
6:29:00 AM
Marina iraniana a testat cu succes doua rachete, in cadrul unor exercitii de mare anvergura in Golf, au anuntat luni agentiile de presa Fars si Tasnim, preluate de AFP.


Moment bizar pentru Nicole Kidman la premiile Oscar 2017. Felul in care aplauda, ironizat pe Twitter. VIDEO
6:26:32 AM
Dincolo de marile gafe care au zguduit ceremonia de anul acesta de decernare a premiilor Oscar au fost si micile detalii care au intrigat, ori amuzat mediul online.


PricewaterhouseCoopers si-a cerut scuze pentru gafa de la gala Oscar: Vom investiga incidentul
6:25:00 AM
PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupa de numaratoarea voturilor membrilor Acadamiei de film americane, si-a cerut scuze pentru gafa stanjenitoare de la sfarsitul galei Oscar, cand premiul pentru cel mai bun film i-a fost acordat lungmetrajului La La Land, in locul adevaratului castigator - "Moonlight", informeaza The Guardian. In plus, compania a anuntat ca incidentul va fi investigat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply