Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un ostatic german a fost asasinat de islamisti filipinezi
5:17:44 AM
Islamistii filipinezi de la Abu Sayyaf au asasinat un ostatic german, a anuntat luni SITE Intelligence Group, specializat in supravegherea site-urilor islamiste, scrie AFP.


​Rusia revine la practica din epoca sovietica si reia imprumuturile de la populatia
5:15:44 AM
Statul rus, confruntat cu o scadere a veniturilor din exporturile de hidrocarburi, va relansa in aprilie o practica curenta in epoca sovietica - imprumuturile de la populatia, a anuntat luni ministrul Finantelor, Anton Siluanov, potrivit AFP.


Noua Zeelanda: Premierul spune ca este nevoie de imigranti pentru ca multi localnici nu trec testul anti-drog de la angajare
5:10:00 AM
Premierul Noii Zeelande, Bill English, a declarat luni ca tara sa trebuie sa se bazeze pe muncitori imigranti, deoarece multi localnici nu pot trece testul anti-drog la angajare, relateaza DPA, citata de Agerpres.


​ATP Dubai: Marius Copil, pe tabloul principal - Victorie superba cu Andreas Seppi
5:02:00 AM
Marius Copil (124 ATP) s-a calificat, luni, pe tabloul principal de la Dubai, dupa ce l-a invins in ultimul tur al calificarilor pe Andreas Seppi (Italia - locul 72 ATP). Competitia din Emiratele Arabe Unite face parte din categoria "500" si este dotata cu premii totale in valoare de 2.429.150 dolari.


Premier League Gafa majora a fanilor lui Crystal Palace: Si-au vandalizat propriul autocar
4:59:00 AM
Vandali din sudul Londrei au vandalizat autobuzul oficial al echipei de fotbal Crystal Palace, crezand ca apartine lui Middlesbrough, o echipa cu care se bate pentru salvarea de la retrogradare, scrie The Telegraph.


Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra vor concerta la Bucuresti pe 29 septembrie
4:59:00 AM
Muzicianul si compozitorul Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra vor sustine un nou concert la Bucuresti, pe 29 septembrie, la Arenele Romane, anunta Best Music.


Cumnatul lui Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA Ploiesti
4:56:00 AM
Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghita, a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti luni la pranz. Potrivit unor surse judiciare, Anastasescu e suspect intr-un nou dosar de coruptie.


​VIDEO/FOTOGALERIE Noul Ford Fiesta ST rupe normele: are motor cu 3 cilindri si dezvolta 200 Cai Putere
4:49:14 AM
Ford a prezentat online noua generatie Ford Fiesta ST – versiunea de inalta performanta in familia de modele Fiesta. Noul model rupe normele cand vine vorba de motor, avand un propulsor complet nou, cu 3 cilindri si o capacitate de 1,5 litri. Propulsorul dezvolta 200 Cai Putere (CP) si 290 Nm cuplu maxim, a anuntat producatorul auto american. Masina debuteaza in fata publicului larg la Salonul Auto de la Geneva (9-19 martie).


GoPro deschide un birou de inginerie software la Bucuresti
4:36:00 AM
GoPro, companie celebra pentru camerele de actiune, deschide primul birou de dezvoltare in Bucuresti, birou care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web si comert electronic. Compania vrea sa angajeze 100 de oameni in acest an.


O alta gafa la Oscar. Intr-un clip comemorativ a aparut o fotografie cu o femeie care este in viata
4:34:00 AM
Gafa de proportii a organizatorilor celei de-a 89-a editii a galei premiilor Oscar, prin anuntarea eronata a trofeului suprem  "cel mai bun film al anului, pentru La La Land", desi membrii Academiei de film americane au votat pelicula "Moonlight" -, a fost insotita de o alta eroare, ce s-a produs atunci cand un videoclip comemorativ a inclus o fotografie a unei femei care este in viata, relateaza News.ro, citant Variety.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply