Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O femeie a ajuns la spital, dupa a fost muscata de un caine maidanez
9:18:47 AM
O femeie din Suceava a ajuns, luni, la Unitatea de primire Urgente, dupa ce a fost muscata de un caine maidanez, incidentul petrecandu-se intr-o zona centrala a municipiului, scrie Agerpres. Animalul care a atacat-o pe femeie este hranit de locatarii din bloc, chiar si de catre victima, care este iubitoare de animale.


Curtea Constitutionala considera ca exista conflict juridic intre Directia Anticoruptie si Executiv: Prin ancheta asupra adoptarii OUG 13, DNA a perturbat activitatea guvernului
8:58:00 AM
Curtea Constitutionala considera ca prin anchetarea modului de elaborare a OUG 13, DNA a perturbat buna activitate a guvernului si relatiile care trebuie sa existe intre autoritatile judecatoreasca, executiva si legislativa, a anuntat Valer Dorneanu luni.


Guvernul propune un plafon de 2,5 miliarde de lei pentru programul Prima Casa
8:48:00 AM
Ministerul Finantelor va propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul "Prima Casa" pe anul 2017, a anuntat ministrul finantelor Viorel Stefan, la inceputul sedintei de Guvern, care are loc luni.


Fregata rusaAmiral Grigorovich a plecat din Sevastopol cu destinatia Siria
8:46:00 AM
Fregata ruseasca Amiral Grigorovich a parasit luni portul Sevastopol din Crimeea cu destinatia Marea Mediterana, unde se alatura iar fortelor navale ale Moscovei amplasate langa coasta siriana, potrivit unui oficial al fortelor navale, citat de Reuters.


VIDEO LG a lansat modelul de varf de gama G6
8:37:00 AM
LG a anuntat la targul MWC Barcelona lansarea telefonului de varf de gama G6, model prin care LG renunta la modularitatea introdusa pe modelul G5 lansat anul trecut. G6 este astfel proportionat incat incurajaeaza rularea mai multor aplicatii simultan si are ecran de 5,7 inci.


Un lider taliban, supranumit cuceritorul Kunduzului, a fost ucis intr-o lovitura aeriana
8:25:30 AM
Un comandant al talibanilor afgani care a condus de doua ori cucerirea unui oras-cheie din nordul tarii a fost ucis intr-un raid aerian, o lovitura dura pentru insurgentii islamisti, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply