Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Donald Trump, schimbare de ton la primul discurs in fata Congresului: Anunta investitii de miliarde de dolari in infrastructura, taxe reduse, continuare luptei impotriva terorismului si sustinere ferma pentru NATO
10:59:00 PM
Presedintele american, Donald Trump, ales cu un program nationalist si izolationist, a sustinut marti seara primul discurs in fata Congresului de la investirea sa ca presedinte din luna ianuatrie. Presedintele american a renuntat la disursul sau clasic si la atacauri, insistand pe scopul national comun si unitate. Trump a promis ca va  investi miliarde de dolari in infrastructura, va scadea taxele, va crea noi locuri de munca si va reduce somajul-inclusiv prin ordinele antiimigratie, va spori lupta impotriva terorismului, a declarat ca va sustine NATO cu toata forta, dar ca nu va apara interesele comunitatii internationale, ci pe cele ale Americii, relateaza CNN si AFP.


Trump, discurs in Congres: Zidul de la granita cu Mexicul va fi o arma eficienta impotriva criminalitatii
10:10:00 PM
Presedintele american, Donald Trump, a promis, marti, seara, cu ocazia primului sau discurs in Congres de la instalarea la Casa Alba, sa lanseze "in curand" ridicarea zidului la frontiera mexicana, scriu Reuters, AFP si EFE.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply