Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dragnea si Tariceanu, sesizati in legatura cu incompatibilitatea sefului Radio Romania, Ovidiu Miculescu
10:14:29 AM
Zeci de angajati ai Radioului public si mai multe organizatii si sindicate au transmis, luni, presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o scrisoare prin care autorii atrag atentia unei situatii "de natura a afecta grav imaginea si credibilitatea Radio Romania: seful institutiei, Ovidiu Miculescu, este in stare de incompatibilitate, dar nu a dat niciun semnal ca ar intentiona sa demisioneze.


Guvernul a modificat Strategia nationala de cercetare astfel incat domeniul energiei nucleare sa fie mai bine reprezentat
9:53:33 AM
Guvernul a modificat si completat Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014-2020 (SNCDI 2020), in conformitate cu Programul de Guvernare si cu evolutiile recente din stiinta, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Potrivit acestuia, in contextul corelarii cu politicile europene de coeziune, SNCDI 2020 vizeaza conectarea la noile prioritati ale stiintei si tehnologiei din Uniunea Europeana, prevazute in strategia Europa 2020, respectiv in initiativa Europa -O Uniune a inovarii, precum  si in principalul instrument de implementare- programul Orizont 2020.


Basescu a cerut constituirea unei comisii care sa puna in acord Codul Penal si de Procedura Penala cu deciziile Curtii Constitutionale: Sunt legi care vizeaza soarta unor concetateni
9:41:00 AM
Senatorul PMP Traian Basescu a propus, in plenul Senatului, constituirea unei comisii parlamentare care sa modifice cele "cateva zeci" de articole declarate neconstitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala, intrucat "sunt legi care vizeaza soarta unor concetateni". PSD s-a declarat in principiu de acord cu initiativa.


Guvernul Grindeanu a preluat un proiect de lege al Guvernul Ciolos, privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare, si l-a transformat in Ordonanta de Urgenta
9:37:55 AM
Guvernul Grindeanu a aprobat luni un proiect de Ordonanta de Urgenta privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare si pentru asigurarea accesului persoanelor din categorii vulnerabile la servicii medico-sociale. Si Guvernul Ciolos a aprobat in octombrie 2016 prevederi privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare, insa sub forma de proiect de Lege, care a fost transmis Senatului. Acesta, insa, a clasat proiectul pe 27 decembrie 2016. Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus ca a preluat reglementarile din proiectul de lege, iar urgenta este motivata de faptul ca acestea reprezinta conditionalitate ex-ante pentru accesarea fondurilor europene.


Un barbat ce a incercat sa introduca canabis cu drona in Penitenciarul Mioveni, anchetat de DIICOT
9:32:23 AM
Un barbat care a vrut sa plaseze cu o drona in Penitenciarul Mioveni un pachet in care era canabis este cercetat de procurorii DIICOT, care au deschis un dosar penal in care sunt vizate si alte persoane, au declarat surse judiciare pentru News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply