Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVE TEXT Un nou protest in Piata Victoriei, pentru a 27-a zi consecutiv: Circa 150 de persoane, in fata Guvernului. Pe asfalt este marcat locul unde ar urma sa fie luminate stelutele de pe steagul UE
11:51:00 AM
In jur de 150 de persoane protesteaza duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestantii vor sa creeze in aceasta seara un steag de mari dimensiuni al Uniunii Europene, potrivit paginii de Facebook a evenimentului. In centrul pietei sunt marcate pe asfalt locurile unde ar urma sa fie luminate stelutele de pe steagul UE.
----------
19:15 In Piata se afla la aceasta ora circa 150. Se striga "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu", "Justitie, nu coruptie". Pe turnul BRD au aparut din nou proiectiile.


Nastase, despre subiectul controversat de la Olimpiada de Romana: Inspectorii din Ministerul Educatiei vor spune daca subiectul se incadreaza in programa
11:46:25 AM
Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat duminica, pentru News.ro, ca dupa ce a aflat de controversele de la Olimpiada de Limba romana din Prahova, a solicitat inspectorilor de specialitate din Minister sa analizeze si sa stabileasca daca s-a incadrat in programa concursului subiectul in care li se cerea elevilor sa-si imagineze ca sunt un personaj din romanul "Morometii" si sa redacteze un denunt legat de "calitatea de element dusmanos a lui Ilie Moromete".


Jo-Wilfried Tsonga a castigat pentru a treia oara turneul ATP de la Marsilia
11:40:00 AM
Francezul Jo-Wilfried Tsonga (11 ATP), favoritul numarul 2, a castigat turneul ATP de la Marsilia, dotat cu premii in valoare totala de 620.660 euro, dupa ce l-a invins in finala pe compatriotul sau Lucas Pouille (17 ATP), cap de serie numarul 4, scor 6-4, 6-4, dupa 69 de minute de joc.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply