Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Secretar de stat, despre subiectul de la Olimpiada de Romana: In alt judet as fi spus ca e gest neinspirat, in Prahova este ticalosie
12:59:27 PM
Secretarul de stat Gabriel Ispas a declarat duminica, pentru News.ro, ca daca s-ar fi dat in orice alt judet un subiect la Olimpiada de Limba romana similar cu cel din Prahova, ar fi spus ca este un gest neinspirat, dar fiind vorba de judetul Prahova, atat de prezent in dezbaterea publica cu teme specifice dreptului, crede ca este vorba despre "o ticalosie". Ispas a precizat ca va intra "in logica enuntului subiectului" si va cere Inspectoratului Scolar Judetean sa completeze un act, pe care sa il intituleze chiar si "denunt", privind modul in care se elaboreaza subiectele pentru olimpiada scolara.


VIDEO Atletico Madrid - Barcelona 1-2/ Messi a inscris golul victoriei in minutul 86
12:23:00 PM
Barcelona a obtinut o victorie extrem de importanta pe "Vicente Calderon", scor 2-1 cu Atletico Madrid, in etapa cu numarul XXIV din campionatului Spaniei. Gratie acestui succes, catalanii au acumulat 54 de puncte si se afla provizoriu pe primul loc in clasament. Rivala Real Madrid ocupa pozitia a doua (52 puncte), insa are doua meciuri mai putin disputate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply