Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO/FOTOGALERIE DS 7 CROSSBACK, raspunsul francezilor la Audi Q5, BMW X3 si Mercedes-Benz GLC
12:26:35 PM
PSA Peugeot Citroen, prin marca lor premium DS, ataca segmentul SUV cu modelul DS 7 CROSSBACK, un model cu dimensiuni foarte apropiate de ale tripletei Audi Q5, BMW X3 si Mercedes-Benz GLC. Printre tehnologiile interesante se remarca suspensia care isi poate pregati raspunsul la drum in functie de informatiile primite de la o camera video montata in parbriz, precum Mercedes-Benz Clasa S.


Initiatorul Start-up Nation desfiinteaza conditiile Guvernului pentru antreprenorii care vor sa ia cei 44.000 Euro de la stat. Cele 9 probleme gasite in proiectul normelor de aplicare
12:06:00 PM
Punctajul, criteriile de eligibilitate si alte conditii propuse de Guvern pentru antreprenorii care vor sa obtina cei pana la 200.000 de lei (circa 44.000 euro) de la stat prin Programul Start-up Nation Romania trebuie modificate iar unele chiar eliminate, considera Florin Jianu, fostul ministru pentru antreprenoriat, cel care a initiat acest program. Jianu, care este membru al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mojlocii din Romania (CNIPMMR), a facut marti o serie de propuneri pentru normele de aplicare a programului de sprijin pentru mici afaceri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply