Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

5 obiceiuri matinale care saboteaza cura de slabire
1:07:36 AM
Cea mai mare greseala pe care o fac persoanele care vor sa piarda in greutate este sa inceapa ziua cu stangul, este de parere Susan Thompson Pierce, directoarea centrului american Sustainable Weight Loss - Institute for the Psychology of Eating. Iata care sunt cele mai comune greseli matinale care ne impiedica sa scadem in greutate, conform prevention.com.


Luni incepe inscrierea copiilor in invatamantul primar
12:42:10 AM
Prima etapa de inscriere a copiilor in invatamantul primar (completarea/depunerea cererilor) are loc in perioada 27 februarie - 16 martie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, citat de Agerpres.


OSCAR 2017 Casey Affleck şi Emma Stone au fost desemanti cei mai buni actori n rol principal
12:42:00 AM
Emma Stone (La La Land) si Casey Affleck (Manchester by the Sea), au castigat cu Oscarurile pentru cei mai buni actori in roluri principale, în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film, decernate duminica seara la Los Angeles.


Bilden, nominalizat de Trump pentru drept secretar al Marinei, se retrage pentru ca postul i-ar afecta interesele financiare ale familiei
12:36:19 AM
Philip Bilden, nominalizat de Donald Trump in postul de secretar al Marinei, s-a retras duminica, a doua retragere a unei persoane nominalizate de presedinte sa conduca servicii armate din cauza reglementarilor guvernamentale cu privire la conflictul de interese, relateaza Reuters, citata de News.ro.


VIDEO OSCAR 2017 Gafa enorma la Oscar. La La Land a fost anuntat ca a castigat premiul pentru Cel mai bun film. De fapt, castigatorul era Moonlight
12:17:00 AM
Productia "Moonlight", regizata de Barry Jenkins, a castigat, duminica seara, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de a 89-a editii a premiilor Academiei americane de film. Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, anuntase initial, in mod eronat, ca "La La Land" a castigat acest premiu.


Conducerea PNL se reuneste, luni, pentru a-l desemna pe succesorul lui Marian Petrache in postul de secretar general
12:03:20 AM
Membrii Biroului Politic Central al PNL se reunesc, luni, de la ora 11, pentru a-l alege pe secretarul general interimar al partidului, post vacant in urma demisiei lui Marian Petrache.
Lideri ai PNL s-au intalnit, duminica, intr-o reuniune informala pentru a discuta cine va ocupa functia de secretar general al partidului, propunere pe care va fi prezentata, luni, in sedinta Biroului Politic Central.


OSCAR 2017 Manchester by the Sea a castigat premiu pentru cel mai bun scenariu original. Moonlight, cel mai bun scenariu adaptat
Sunday, February 26, 2017 11:46 PM
Filmul "Manchester by the Sea" a primit, duminică, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original, în cadrul celei de a 89-a ediții a premiilor Academiei americane de film. Filmul "Moonlight" a castigat disctinctia pentru cel mai bun scenariu adaptat.


VIDEO OSCAR 2017 Zootopia a castigat premiul pentru Cel mai bun film de animatie
Sunday, February 26, 2017 11:19 PM
Pelicula "Zootopia" a primit, duminica seara, la Los Angeles, premiul Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, in cadrul celei de 89-a editii a galei premiilor Academiei americane de film.
Rivalele filmului la aceasta caegorie au fost: "Kubo and the Two Strings", "Moana", "The Red Turtle" și "My Life as a Zucchini".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply