Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tulburarile psihice cresc riscul declansarii accidentelor vasculare cerebrale - studiu
9:04:22 AM
Cei care sufera de anxietate, depresie, tulburari de stres post-traumatic, precum si de alte tulburari mintale au un risc crescut de declansare a accidentului vascular cerebral, scrie medicalnewstoday.com.


Opinie. Europa cu doua viteze ne duce spre ... singura solutie!
8:52:00 AM
Poate parea paradoxal, dar eu sunt optimist de cate ori revine stirea privind discutiile serioase (daca nu chiar oficiale) care se poarta pe culoarele marilor capitale europene privind o "UE cu doua viteze". Cu cat mai serioase, cu atat mai bine, pentru ca face ca statutul de membru UE sa devina un subiect care merita comentat, poate chiar dezbatut, de fapt - sa devina un subiect.


ATP Dubai: Florin Mergea si Viktor Troicki, in sferturile probei de dublu
8:51:00 AM
Perechea Florin Mergea/ Viktor Troicki (Romania/Serbia) s-a calificat, marti, in turul secund al turneului din categoria "500" de la Dubai.


Copiii diagnosticati cu sindromul Down vor beneficia in continuare de insotitor
8:43:00 AM
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si cel al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au semnat marti ordinul de modificare si completare a Anexei nr. 1 a Ordinului 1306/1883/2016, pentru aprobarea criteriilor biopsihosociale de incadrare a copiilor cu dizabilitati in grad de handicap si a modalitatilor de aplicare a acestora. In urma semnarii acestui ordin, copiii cu sindromul Down vor continua sa beneficieze de insotitor.


Lider de patronat IMM: Aia care sprijina gardul la birt, care asteapta ajutorul social sunt problema. Ne opunem cresterii salariului minim fara un studiu
8:41:00 AM
Presedintele unei organizatii de patroni de firme mici si mijlocii (IMM) din Romania afirma ca IMM-urile sunt afectate de lipsa fortei de munca, in conditiile in care multe dintre persoanele apte de lucru ar prefera mai degraba ajutoarele sociale. In schimb, el critica o eventuala noua majorare a salariului minim pe economie fara un studiu de impact asupra firmelor.


Adjunctii sefilor de stat major din Marea Britanie si Rusia s-au intalnit la Moscova / Pe agenda discutiilor - evitarea incidentelor militare si reducerea tensiunilor
8:34:26 AM
Unul dintre cei mai inalti comandanti militari britanici s-a intalnit marti, la Moscova, cu omologi rusi pentru a discuta despre reducerea tensiunilor dintre cele doua tari, scrie agentia Interfax, preluata de Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply