Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Huawei a lansat la Barcelona telefoanele sale de varf de gama P10 si P10 Plus
5:40:00 AM
Huawei, al treilea mare producator mondial de smartphone-uri, a lansat la targul MWC Barcelona modelele de varf de gama P10 si P10 Plus, insistand pe imbunatatirile aduse la camerele foto si pe parteneriatul cu compania germana Leica. Huawei a vandut aproape 140 de milioane de smartphone-uri pe plan mondial si in ultimul trimestru a trecut in premiera de 10% din piata.


Alin Negrescu, KPMG: O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati
5:33:00 AM
O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati, afirma  ​Alin Negrescu, Director Servicii de Asistenta Fiscala in cadrul KPMG Romania, intr-un text transmis la solicitarea HotNews.ro. "Directiva 2006/112 CE privind sistemul de TVA la nivel comunitar prevede posibilitatea aplicarii cotelor reduse de TVA, dar acestea nu pot fi mai mici de 5% si trebuie limitate la cel mult doua. De asemenea, Directiva prevede si o lista cu bunurile/serviciile pentru care se poate aplica o cota redusa de TVA; serviciile de publicitate nu sunt incluse in aceasta lista, iar in ceea ce priveste locuintele, sunt prevazute doar cele incluse ca parte a unor politici sociale", mai spune Negrescu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply