Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

China se gandeste la stimulente financiare pentru a incuraja familiile sa aiba un al doilea copil
6:18:10 AM
China ia in calcul acordarea de stimulente financiare pentru a incuraja cuplurile sa aiba un al doilea copil, dupa ce studiile au aratat ca problemele economice determina multi oameni sa evite sa mai faca un copil, scrie cotidianul de stat China Daily, citat de The Guardian.


Iohannis: Prioritatile Romanei in domeniul securitatii - consolidarea parteneriatului strategic cu SUA si construirea unui profil mai puternic in NATO si Uniunea Europeana
6:08:08 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti la bilantul Ministerului Apararii ca provocările la adresa securității globale și regionale cunosc "o acutizare fara precedent" dupa Razboiul Rece. Pentru Romania "rămân prioritare consolidarea parteneriatului strategic cu SUA şi construirea unui profil mai puternic în NATO şi Uniunea Europeană, ca piloni strategici pentru garantarea securităţii ţării noastre".


Cand personalul devine politic si prezentul oglinda trecutului: Berlinale Forum Expanded revine la BIEFF 2017
5:55:25 AM
Intre 28 martie si 2 aprilie, in parteneriat cu Arsenal - Institute for Film and Video Art si cu sprijinul generos al Goethe-Institut, Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF ofera publicului romanesc rara oportunitate de a viziona cateva dintre cele mai provocatoare titluri din selectia prestigiosului Festival International de Film de la Berlin, din sectiunea sa de avangarda: Berlinale Forum Expanded.


Raetchi: E inadmisibil ca un politician care a fost cercetat de DNA sa solicite demisia sefului DNA, asa cum face Tariceanu obsesiv
5:43:15 AM
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi critica solicitarea lui Calin Popescu-Tariceanu ca procurorul-sef DNA sa demisioneze ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale de luni, afirmand ca este "inacceptabil faptul ca politicieni direct vizati de anchetele DNA ataca" insititutia.


O categorie de bilete pentru concertul Evanescence de la Bucuresti este sold out
5:32:52 AM
Biletele de la Categoria B, in valoare de 200 de lei, pentru concertul pe care trupa rock americana Evanescence il va sustine pe 29 iunie la Arenele Romane din Bucuresti este sold out, anunta organizatorii.


Sorin Grindeanu, primele declaratii privind politica externa si Crimeea: Anexarea Crimeei a reprezentat o provocare majora. Apararea, un pilon important al securitatii nationale
5:32:00 AM
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la prezentarea bilantului pe anul 2016 al Ministerului Apararii Nationale, ca "apararea este un pilon al securitatii nationale", in contextul "unei combinatii de riscuri si amenintari tot mai complexe". Sorin Grindeanu a vorbit despre faptul ca "Anexarea Crimeei a reprezentat o provocare majora", iar "Regiunea Orientului Mijlociu si a Africii de Nord e caracterizata de amplificarea terorismului islamic. Statul Islamic a devenit o amenintare".


Scandal pe retelele sociale, dupa ce Kellyanne Conway, consiliera presedintelui Donald Trump, a fost fotografiata asezata in genunchi, incaltata, pe o canapea din Biroul Oval
5:29:00 AM
O fotografie cu apropiata consiliera a presedintelui american, Kellyanne Conway, asezata in genunchi pe o canapea in Biroul Oval de la Casa Alba, a starnit o adevarata furtuna pe retelele sociale, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply