Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

PricewaterhouseCoopers: Vinovatul principal pentru gafa de la finala galei Oscar este un contabil care publica mesaje pe Twitter
4:16:00 AM
Un contabil care era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter a reusit sa anihileze procedura meticuloasa aflata in spatele anuntarii premiului pentru cel mai bun film al anului, duminica seara, la cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, cand musicalul "La La Land" a fost anuntat castigator, desi adevaratul invingator - care a fost anuntat dupa cateva minute - era drama "Moonlight", au anuntat luni seara reprezentantii PricewaterhouseCoopers (PwC), relateaza News.ro, citand Reuters.


Nu exista copil rau, ci doar parinti ce au uitat sa fie aproape de copilul lor
4:11:37 AM
Dacă ar fi să facem cu toţii un exerciţiu de memorie şi să galopăm ani buni în trecut, mai mult ca sigur că am găsi în amintirile noastre din copilărie o poveste destul de tristă cu “copil rău”, în care personajul principal juca un rol negativ.


Handbal (f): Lotul Romaniei pentru amicalele cu Spania - Cristina Neagu nu a fost selectionata
3:59:00 AM
Martin Ambros a anuntat lotul cu care va aborda partidele amicale cu Spania. Selectionerul Romaniei a convocat mai mult jucatoare tinere, din campionatul intern, preferand sa menajeze jucatoarele experimentate, precum Cristina Neagu. Crina Pintea este singura straniera din lotul tricolor.


O companie aerospatiala din Europa deschide fabrica in Cluj dupa investitii de 12 milioane de euro - Actual de Cluj
3:56:08 AM
Fabrica de componente aerospatiale din comuna Moldovenesti (Cluj), construita de compania belgiana Sonaca, se deschide la 10 martie. Subsidiara locala a grupului belgian Sonaca are ca obiect principal de activitate dezvoltarea, productia, ansamblarea si testarea de structuri si sisteme destinate industriei aerospatiale, cum ar fi componente ale aripilor aeronavelor sau fuselaje complexe.


VIDEO Fiorentina - AC Torino 2-2/ Tatarusanu, integralist - Ianis Hagi, rezerva
3:41:24 AM
Fiorentina a remizat, scor 2-2, in meciul cu AC Torino, contand pentru etapa cu numarul XXVI din Serie A. La gazde, Ciprian Tatarusanu a fost integralist, iar Iani Hagi a fost rezerva. 


Judecatoarea Simona Marcu a cerut in sedinta CSM cercetarea procurorului general Augustin Lazar si a DNA in cazul OUG 13
3:40:00 AM
Judecatoarea Simona Marcu, membru CSM, a cerut marti sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a verifica felul in care DNA si-a arogat competenta de a verifica legalitatea si oportunitatea emiterii unui act normativ, dar si modul in care procurorul general Augustin Lazar a gestionat comunicarea dupa emiterea OUG 13, transmite Agerpres.


In 30 de ani robotii vor fi mai numerosi decat oamenii si mult mai destepti decat noi, spune seful celui mai mare grup japonez de telecom si internet
3:40:00 AM
In trei decenii pana si pantofi pe care ii purtam vor fi mai inteligenyi ca noi si numarul de roboti super-inteligenti il va depasi pe cel al oamenilor de pe Pamant, spune Masayoshi Son, seful uriasului grup japonez Softbank care a anuntat anul trecut un fond de investitii in valoare de 100 miliarde dolari. Son a spus, intr-un discurs la MWC Barcelona, ca vom avea in jurul nostru roboti care zboara, inoata, au doua picioare sau au sute de picioare si societatea se va schimba fundamental.


Seful grupului Samsung, Jay Y. Lee, va fi acuzat de dare de mita si deturnare de fonduri
3:25:38 AM
Seful grupului Samsung, Jay Y. Lee, arestat pe 17 februarie, si alti patru directori vor fi acuzati de dare de mita si deturnare de fonduri, in cadrul unui scandal politic care a dus la suspendarea presedintelui, transmite Reuters, citata de News.ro.


​VIDEO Leicester - Liverpool 3-1/ Cormoranii, in pierdere de viteza
3:24:00 AM
Liverpool s-a indepartat de primele locuri din Premier League dupa ce a pierdut, scor 3-1, meciul disputat pe terenul celor de la Leicester. Pentru gazde, a fost prima partida dupa demiterea lui Claudio Ranieri - tehnicianul care a reusit minunea alaturi de "vulpi" - a castigat titlul din Anglia in sezonul trecut.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply