Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Marseille - PSG 1-5/ Umilinta pe Velodrome pentru OM
2:06:00 AM
Marseille a avut parte de o seara de cosmar, echipa pregatita de Rudi Garcia fiind invinsa cu 5-1 in "Clasicul" din Franta. PSG si-a demolat rivala, spre nemultumirea publicului de pe "Velodrome" (Ligue 1, etapa XXVII).


​VIDEO Villarreal - Real Madrid 2-3/ Condusi cu 2-0, oaspetii au revenit - Starea de gratie
1:51:32 AM
Real Madrid a prezentat doua fete in meciul cu Villarreal: una pana la 0-2 si o alta dupa acest moment. In minutul 56, gazdele aveau un avantaj confortabil pe tabela - a urmat insa un adevarat tavalug madrilen, iar echipa lui Zinedine Zidane a revenit si s-a impus cu 3-2 (etapa XXIV). In urma acestui succes, galacticii au revenit pe prima pozitie din Primera Division.


Doi pacienti au murit dupa transfuzii de sange realizate vineri la spitalul Filantropia din Craiova. Politia ancheteaza cazul
1:39:00 AM
Politistii fac o ancheta la Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova, dupa ce conducerea unitatii medicale a anuntat ca doi pacienti au murit in conditii suspecte, informeaza News.ro.


Lista completa a Oscarurilor acordate duminica noapte
1:30:17 AM
Lista completa a trofeelor atribuite in cadrul celor 24 de categorii de premii care au fost decernate la gala Oscar 2017, pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Sciences ¬ AMPAS), noteaza News.ro.


VIDEO Investitia de 1.000.000 de euro care a reinviat o traditie veche de 70 de ani in Romania. Banii, obtinuti de la UE
1:27:48 AM
In timp ce multe statiuni de cercetare din Romania sunt in colaps, exista si exemple demne de urmat.


Barbatii si femeile nu pot fi prieteni - sexul nu are nimic de-a face cu asta
1:22:30 AM
In timp ce femeile isi vad cei mai buni prieteni ca pe ceva între surori și suflete pereche, barbatii isi vad prietenii doar în termeni de confort, spune profesorul Robin Dunbar de la Universitatea Oxford pentru telegraph.co.uk.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply