Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Asa arata Alpine A110, masina prin care francezii de la Renault readuc la viata marca Alpine
8:12:54 AM
Marca sport franceza Alpine, aflata in portofoliul Renault, renaste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva (9-19 martie), prin modelul Alpine A110. Masina, asa cum este, reprezinta varianta finala, de productie, a coupe-ului cu doua locuri. Modelul pastreaza fidel liniile si specificatiile conceptului aratat acum un an (Renault Alpine Vision).


Oficial rus: Relatiile cu Statele Unite, la cel mai scazut nivel dupa Razboiul rece
8:09:17 AM
Relatiile dintre Rusia si Statele Unite se afla la cel mai scazut nivel dupa Razboiul rece, a afirmat ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Sergei Ryabkov, citat de agentia Interfax, scrie Reuters.


ANALIZA Ce miza au Gabriela Firea si PSD cu cele 20 de firme ale primariei: ocolirea licitatiilor, transparenta scazuta, salarii necontrolabile pentru clientela de partid
8:03:24 AM
Primaria Capitalei vrea sa infiinteze inca 19 companii de stat care vor gestiona aproape tot ce tine de oras - de la iluminatul stradal, asfaltari, intretinerea spatiilor verzi, producerea de energie termica si electrica, vanzarea de energie, promovare turistica, IT, dispecerizare taxi, primarul Gabriela Firea cerand marti acordul de principiul al Consiliului General. In aceste companii vor lucra circa 5.000 de oameni, asa cum spune chiar primarul general. Care este de fapt miza?


VIDEO Saxofonistul Joe Lovano va sustine un concert in Romania pe 25 martie
8:00:37 AM
Joe Lovano, unul dintre cei mai apreciati saxofonisti tenor contemporani, va sustine un concert in premiera in Romania pe 25 martie, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.


ATP Dubai: Marius Copil, in optimile competitiei
7:57:00 AM
Marius Copil (124 ATP) continua aventura de la turneul din Dubai, jucatorul roman calificandu-se, marti, in turul doi al intrecerii (optimi). Competitia din Emiratele Arabe Unite face parte din categoria "500" si este dotata cu premii totale in valoare de 2.429.150 dolari.


Retelele europene de referinta devin functionale din 1 martie: 900 de echipe medicale conectate in intreaga Europa in beneficiul pacientilor
7:44:35 AM
Retele europene de referinta (RER), platforme unice si inovatoare de cooperare transfrontaliera intre specialistii pentru diagnosticarea si tratarea unor boli complexe rare sau cu incidenta redusa, vor deveni functionale incepand cu data de 1 martie, anunta Comisia Europeana. 24 de RER tematice, care vor reuni peste 900 de unitati sanitare foarte specializate din 26 de tari, vor colabora intr-o mare varietate de domenii, de la afectiuni osoase pana la boli hematologice, de la cancerul pediatric pana la imunodeficienta.


Dupa opt ani: Camera Deputatilor adopta o cerere de reexaminare a lui Traian Basescu din 2009, care viza modificari la Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor
7:36:22 AM
Camera Deputatilor a adoptat marti o cerere de reexaminare a fostului presedinte Traian Basescu ce dateaza din aprilie 2009, in care fostul sef al statului contesta modificari aduse la o ordonanta de urgenta din 2008 de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor, mai exact reintroducerea posibilitatii ca magistratii care au activat cel putin 10 ani sa poata fi numite fara concurs in functia de judecator sau procuror.


Proiectul de lege prin care se desfiinteaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, adoptat tacit de Camera Deputatilor
7:32:00 AM
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat tacit proiectul de lege depus anul trecut de fostul lider PRU Bogdan Diaconu prin care se desfiinteaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.


Nissan a inceput primele teste cu masini autonome in Europa
7:25:56 AM
Nissan a inceput in Londra primele sale teste europene cu masini autonome, urmand sa extinda incercarile si in Olanda si in Paris, scrie Reuters. Masinile vor merge si prin orase si vor atinge maxim 80 km/h. Nissan a testat versiuni autonome de Leaf in Silicon Valey si in Japonia.


VIDEO Imagini spectaculoase din Italia. Vulcanul Etna a inceput sa erupa din nou, luni seara
7:19:00 AM
Vulcanul Etna, situat pe insula italiana Sicilia, a inceput din nou sa erupa, luni seara, dupa opt luni de pauza, iar imaginile transmise live pe retelele de socializare de catre mai multe publicatii din Italia fac inconjurul internetului, relateaza ABC News.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply