Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Coreea de Nord: Alti cinci inalti oficiali ar fi fost executati cu tunuri aeriene, pentru raportari false ce l-au infuriat pe Kim Jong Un
8:16:39 AM
Phenianul a executat cinci oficiali de rang inalt in domeniul securitatii cu tunuri antiaeriene, pentru ca au facut raportari false care l-au infuriat pe liderul nord-coreean Kim Jong-un, potrivit serviciilor sud-coreene de informatii, relateaza The Associated Press, citata de News.ro.


Premierul Grindeanu s-a intalnit cu doua multinationale la Guvern. A promis suport tehnic pentru Exxon si OMV-Petrom
8:10:49 AM
Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit luni la Guvern cu o delegatie a consortiului ExxonMobil - OMV Petrom, condusa de vicepresedintele ExxonMobil Development Company - David Cochrane, si Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom. Cei trei au discutat despre proiectul de explorare a gazelor naturale din Marea Neagra, iar premierul le-a promis sprijin celor doua multinationale.


Ford introduce internet pe unele masini comercializate in Europa incepand cu 2017. Romania mai asteapta
8:08:00 AM
Ford a stabilit un parteneriat cu Vodafone pentru a introduce conectivitate 4G LTE si hotspot Wi-Fi pe unele autovehicule din Europa, cu ajutorul noului modem integrat FordPass Connect, a anuntat producatorul auto american la Mobile World Congress, in Barcelona, Spania. Acest modem le va oferi pasagerilor posibilitatea de a naviga pe internet utilizand Hotspot-ul conectat din masina. Tehnologia este similara cu ceea ce ofera Audi pe majoritatea modelelor sale de cativa ani incoace. Lista cu tari in care Ford va incepe sa ofere aceasta dotare este deocamdata restransa, fara Romania.


DNA: Lista completa a infractiunilor pe care Florin Iordache voia sa le dezincrimineze
7:48:50 AM
DNA arata intr-un comunicat de presa ca Florin Iordache a prezentat la 16 ianuarie "personalului de specialitate din conducerea Ministerului Justiției" un document care continea modificarile pe care si le dorea la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. DNA sustine ca Iordache cerea ministerului dezincriminarea infractiunilor de abuzul in serviciu si neglijenta in serviciu.


UEFA ameninta FIFA: Vrea cel putin 16 echipe la Mondialul din 2026
7:38:00 AM
Presedintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin, a avertizat FIFA ca vor exista consecinte daca Europa nu va primi cel putin 16 locuri la editia din 2026 a Cupei Mondiale, la care vor participa in premiera 48 de echipe, relateaza DPA.


VIDEO Concert #dinBasarabia: Zdob si Zdub si Alternosfera canta pe 25 martie in Bucuresti
7:35:34 AM
Trupele Zdob si Zdub si Alternosfera de peste Prut vor urca din nou pe aceeasi scena la Bucuresti, dupa un recital al trupelor Cuibul si Rupt din Chisinau, pe 25 martie, la Arenele Romane din Capitala.


Coalitia pentru Familie a trimis o scrisoare liderilor de partide in care cere respingerea legii privind parteneriatul civil
7:34:09 AM
Coalitia pentru Familie a transmis luni liderilor partidelor parlamentare si liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor o scrisoare prin care solicita respingerea propunerii legislative cu privire la parteneriatele civile, aflata in dezbaterea Camerei Deputatilor, arata un comunicat al Coalitiei.


Ministrul Justitiei: DNA si-a depasit atributiile anchetand OUG 13.Serban Nicolae: Nu m-ar mira ca si Curtea sa fie anchetata
7:28:10 AM
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a pledat, luni, in fata CCR, in cadrul audierilor privind existenta unui conflict constitutional intre Ministerul Public si Guvern pe tema anchetei privind OUG 13, ca DNA si-a depasit atributiile verificand legalitatea si oportunitatea unei ordonante si a cerut ca CCR sa dispuna si pe viitor masuri pentru a preveni astfel de situatii, scrie news.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply