Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Gheorghe Falca, primarul Aradului, acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca ar fi in conflict de interese penal
6:00:00 AM
Agenția Națională de Integritate (ANI) il acuza pe Gheorghe Falca, primarul Aradului si lider PNL, de savarsirea infracțiunii de conflict de interese, potrivti unui comunicat. Falca e acuzat ca, in calitate de primar, a semnat acte in favoarea unor beneficiari ale caror proiecte au fost realizate de firma pe care o detine impreuna cu sotia sa, Pro Arhitectura Arad.


Ungaria a inceput sa construiasca a doua linie de garduri de la frontiera sudica
5:58:28 AM
​Ungaria a inceput constructia celei de-a doua linii de gard de la frontiera de sud, cea cu Serbia, a spus luni un purtator de cuvant al guvernului, o decizie ce ar putea amplifica crticile unor tari din UE, scrie Reuters.


Academia salveaza Romania
5:56:25 AM
Daca n-ati auzit inca de Academia Romana (multi romani o confunda cu Academia generalului Oprea sau cu Academia de Politie) va asigur ca veti tot auzi de ea de acum inainte. Academia s-a pus pe treaba. Telul urmarit e nobil: salvarea neamului. Dusmani ai tarii, luati aminte si va infricosati. Nu mai e de gluma: Academia salveaza Romania.
 Nici nu v-ati dat seama, dar acum cateva saptamani, tara era in pragul dezmembrarii. In mod curios, nici SRI, nici SIE, nici CIA, si nici Mossadul, nu observasera ce se pregateste Romaniei.


VIDEO Cantareata Joan Osborne va reinterpreta cantecele lui Bob Dylan pe 6 mai, la Bucuresti
5:51:52 AM
Artista americana Joan Osborne va reinterpreta atat piesele ei, cat si melodii semnate de Bob Dylan, pe 6 mai, de la ora 23.00, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.


Romsilva a castigat definitiv procesul in care Arhiepiscopia Sucevei cerea 166.000 de hectare de padure, dupa 16 ani de procese
5:46:38 AM
Romsliva a anuntat luni ca a castigat definitiv procesul de Fondul Bisericesc Ortodox Roman al Bucovinei, care revendica 166.813 hectare de paduri. Terenul urias fusese dat de fostul premier Adrian Nastase catre Arhiepiscopia Sucevei, condusa de IPS Pimen - fost turnator la Securitate.


VIDEO Huawei a lansat la Barcelona telefoanele sale de varf de gama P10 si P10 Plus
5:40:00 AM
Huawei, al treilea mare producator mondial de smartphone-uri, a lansat la targul MWC Barcelona modelele de varf de gama P10 si P10 Plus, insistand pe imbunatatirile aduse la camerele foto si pe parteneriatul cu compania germana Leica. Huawei a vandut aproape 140 de milioane de smartphone-uri pe plan mondial si in ultimul trimestru a trecut in premiera de 10% din piata.


Vlad Alexandrescu (USR): In nici un caz nu am accepta o alianta sau o fuziune cu PNL, un partid care seamana foarte mult cu PSD
5:37:00 AM
PNL seamana foarte mult cu PSD, nu atat la centru, cat in teritoriu, declara la RFI senatorul USR Vlad Alexandrescu. El spune ca Uniunea Salvati Romania nu ar accepta in nici un caz o alianta sau o fuziune cu liberalii.


Ungaria si Slovacia cer UE sa ia masuri in privinta standardelor calitative duble la alimentele vandute in Europa de Est
5:35:15 AM
Ungaria si Slovacia vor cere Uniunii Europene, intr-o motiune comuna, sa ia in calcul masuri legale pentru a elimina "standardele duble calitative" folosite pentru produsele alimentare vandute in Europa de Este, in comparatie cu vestul continentului, a anuntat ministerul ungar al Agriculturii, citat de Reuters.


Alin Negrescu, KPMG: O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati
5:33:00 AM
O eventuala implementare a cotei zero de TVA, urmata de o eventuala actiune din partea CE pentru anularea acesteia ar putea produce foarte multe dificultati, afirma  ​Alin Negrescu, Director Servicii de Asistenta Fiscala in cadrul KPMG Romania, intr-un text transmis la solicitarea HotNews.ro. "Directiva 2006/112 CE privind sistemul de TVA la nivel comunitar prevede posibilitatea aplicarii cotelor reduse de TVA, dar acestea nu pot fi mai mici de 5% si trebuie limitate la cel mult doua. De asemenea, Directiva prevede si o lista cu bunurile/serviciile pentru care se poate aplica o cota redusa de TVA; serviciile de publicitate nu sunt incluse in aceasta lista, iar in ceea ce priveste locuintele, sunt prevazute doar cele incluse ca parte a unor politici sociale", mai spune Negrescu.


Bogdan Padiu, seful Teamnet si apropiat al lui Sebastian Ghita, adus la DNA Ploiesti
5:25:00 AM
Omul de afaceri Bogdan Padiu, apropiat al lui Sebastian Ghita, a fost adus la DNA Ploiesti luni la pranz in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie. Bogdan Padiu conduce grupul de firme Teamnet, fondat de Sebastian Ghita. Teamnet este cunoscuta pentru sutele de contracte cu statul castigate in domeniul IT in ultimii ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply