Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

MAE: Un cetatean roman este internat in stare critica la spitalul King's College din Londra dupa ce un sofer a ranit 5 oameni in sud-estul orasului
3:15:00 PM
Un cetatean roman este internat in stare critica la spitalul King's College London, in urma incidentului produs duminica in Bellingham, Londra, unde un barbat a fost arestat fiind banuit de sofat periculos si in stare de ebrietate, dupa ce a ranit cinci persoane in sud-estul orasului, anunta Ministerul Afacerilor Externe.


Basescu: Guvernul Grindeanu trebuie sa plece pentru ca nu mai e credibil; au facut o hotie
3:06:42 PM
Traian Basescu crede ca prin modul in care a promovat Ordonanta de urgenta 13/2017, Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si "chiar a facut o hotie", el afirmand, duminica, la postul de televiziune B1, ca actualul Executiv trebuie sa demisioneze pentru ca nu mai prezinta nicio credibilitate, scrie News.ro.


A murit actorul Bill Paxton, cunoscut pentru rolurile sale din Aliens, Titanic sau Terminator
2:49:00 PM
Bill Paxton, actorul cunoscut pentru rolul sau din Aliens, a murit la varsta de 61 de ani, potrivit BBC.


Drapele uriase in Piata Sfatului din Brasov, unde 200 de oameni au iesit in strada pentru a sarbatori abrogarea Ordonantei 13
2:32:40 PM
Aproximativ 200 de persoane au iesit din nou in strada, duminica seara, in fata Prefecturii Brasov pentru a sarbatori abrogarea Ordonantei 13, oamenii mergand apoi in mars in Piata Sfatului, din municipiu, unde au fluturat drapele uriase. Pe parcursul marsului, protestatarii au scandat lozinci, intre care "ALDE si PSD aceeasi mizerie".


​VIDEO Manchester United - Southampton 3-2/ Echipa lui Jose Mourinho a cucerit Cupa Ligii Angliei
2:31:00 PM
Manchester United a castigat pentru a cincea oara trofeul Cupei Ligii Angliei, dupa ce a invins-o in finala competitiei pe Southampton, scor 3-2. Zlatan Ibrahimovic a fost eroul partidei de pe Wembley, suedezul reusind sa inscrie de doua ori in poarta aparata de Forster.


​VIDEO Nokia 3310 a fost relansat - Are ecran color, se poate conecta la internet si promite o autonomie foarte mare a bateriei
2:27:00 PM
HMD Global, compania care detine marca Nokia, a lansat la targul MWC Barcelona o versiune moderna a telefonului 3310, model care a fost extraordinar de bine apreciat in vremea sa. Noul 3310 este mult mai subtire decat originalul, are ecran color, camera de 2 MP si conectivitate 2,5G care permite browsing web, dar la viteze reduse. Modelul ar trebui sa ajunga pe piata in al doilea trimestru din 2017, la pretul de 49 euro.


MAE, despre incidentul din Bellingham, Londra: Pana in prezent nu exista solicitari de asistenta consulara
1:46:10 PM
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizeaza ca, pana in prezent, la nivelul misiunii diplomatice romane din Londra nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea unor cetateni romani, dupa ce o masina a intrat intr-o multime de pietoni, duminica, in orasul britanic.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply