Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO Cum suna si cum accelereaza Jaguar XE, rival pentru BMW Seria 3
3:11:21 AM
Jaguar XE marcheaza reintoarcerea marcii premium britanice in segmentul D, modelul XE fiind un urmas peste timp al lui Jaguar X-TYPE. Iata in actiune Jaguar XE 20d, in versiunea de 180 Cai Putere (CP) si cutie de viteze automata ZF cu 8 trepte – model ce pe piata concureaza cu BMW Seria 3 (320d), Mercedes-Benz Clasa C (C 220 CDI) si Audi A4 (2.0 TDI 190 CP).


Carmen Dan: Cautarea lui Sebastian Ghita nu a fost abandonata sau tergiversata
3:11:00 AM
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni ca Sebastian Ghita este in continuare cautat, acest proces nefiind "abandonat sau tergiversat".


Coreea de Sud: Uciderea fratelui vitreg al lui Kim Jong Un a fost organizata de doua ministere de la Phenian
3:02:47 AM
Uciderea fratelui vitreg al liderului coreean Kim Jong Un a fost organizata de ministerele de externe si pentru securitatea statului de la Phenian, potrivit unor parlamentari sud-coreeni ce au fost informati despre situatie de serviciul de informatii al Seulului, citati de Reuters.


Google va lansa noul sau asistent vocal si pe telefoanele cu Android ale altor companii
2:57:50 AM
​Google a prezentat in octombrie anul trecut noul asistent vocal care atunci era disponibil doar pe propriul smartphone Pixel, dar acum compania anunta ca a semnat noi parteneriate, iar Assistant va fi prezent si pe alte telefoane cu Android, incepand cu LG G6. Suntem obisnuiti sa spunem Ok Google! si sa intrebam diverse lucruri, insa compania spunea ca Assistant este mult mai avansat decat Google Now, astfel incat poti avea cu el o conversatie si ii poti cere lucruri complicate.


Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 4 - Elina Svitolina a patruns in TOP 10
2:57:00 AM
Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, desi nu a mai evoluat in ultima perioada. Irina Camelia Begu si Monica Niculescu au inregistrat coborari in ierarhie, in timp ce Elina Svitolina (castigatoare la Dubai) a patruns in TOP 10.


[P] PayPoint Romania intra pe segmentul incasarii taxelor si impozitelor locale prin parteneriatul incheiat cu Directia Fiscala Locala a Municipiului Sibiu
2:55:00 AM
PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta acordul de colaborare semnat cu Directia Fiscala Locala Sibiu, ce permite incasarea taxelor si impozitelor locale prin reteaua punctelor de plata PayPoint. Acesta este primul parteneriat incheiat intre operatorul de plati si o directie fiscala locala pentru incasarea sumelor datorate bugetelor locale de catre persoane fizice si juridice.


BREAKING NEWS DNA reface filmul noptii in care Guvernul a adoptat OUG 13: Discutii tensionate si documente plasmuite la Palatul Victoria. Un aviz al Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul ar fi fost distrus la Ministerul Justitiei
2:40:00 AM
Procurorii DNA au refacut cronologia noptii de 31 ianuarie in care Guvernul Grindeanu a adoptat Ordonanta de Urgenta 13. DNA arata intr-un comunicat ca la guvern au avut loc in acea noapte "discutii tensionate" intre reprezentantii Ministerului Justitiei si cei ai Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul (condus de Gratiela Gavrilescu), pentru ca cel din urma minister "critica nemotivarea urgenței proiectului de modificare a Codului Penal". In cele din urma, in acea noapte Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul a adoptat un nou aviz, favorabil OUG 13, iar vechiul aviz ar fi fost distrus de Ministerul Justitiei.


VIDEO Inter - AS Roma 1-3/ Seara de Oscar pentru Nainggolan, dubla superba contra Interului
2:26:00 AM
Nainggolan a avut parte de o seara de Oscar contra Interului, mijlocasul celor de la AS Roma reusind sa inscrie doua goluri superbe. Oaspetii au castigat cu 3-1 la Milano (meci din etapa XXVI), rezultat in urma caruia si-au consolidat locul doi din Serie A.

RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply