Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Soferul masinii care a intrat in multime in Heidelberg ar fi un german in varsta de 35 de ani. Motivul atacului, in continuare neclar
7:08:29 AM
Presupusul sofer al automobilului care a intrat in multime sambata, intr-o zona pietonala aglomerata din centrul orasului Heidelberg, ucigand un om si ranind alti doi, este un german in varsta de 35 de ani care a fost impuscat de politisti la 300 de metri de locul faptei -deoarece la somatie nu a vrut sa arunce cutitul pe care il avea la el - si se afla in prezent in spital. In  continuare nu este clar de ce soferul masinii inchiriate negre, cu numar de Hamburg, a intrat in plin in trecatori, pe zona pietonala, in fata unui magazin cu produse de panificatie din piata Bismarckplatz, din Heidelberg.


Liga 2: Braila - UTA Arad 2-1/ Aradenii se mentin pe locul trei in clasament
6:28:00 AM
Dacia Unirea Braila s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata echipei UTA Arad, in ultimul meci din etapa cu numarul XX a Ligii II la fotbal. Aradenii raman pe locul trei in clasament, cu 39 de puncte, iar brailenii au urcat pe opt, cu 29 de puncte.


Ministerul Public, reactie la seria calomniilor si intoxicarilor la adresa lui Augustin Lazar: Hotararile judecatoresti definitive sunt pronuntate de catre instantele de judecata, fara girul procurorului general
6:19:00 AM
Ministerul Public scrie, duminica, intr-o postare pe pagina de Facebook a institutiei, ca "Hotararile judecatoresti definitive sunt pronuntate de catre instantele de judecata, fara <girul> procurorului general, in justitia penala neexistand termenul de <gir>", subliniind ca precizarea vine "in contextul in care o parte a mass-media continua seria calomniilor si intoxicarilor la adresa procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin aparitia unei stiri potrivit careia condamnarea pentru furt a unui cetatean s-ar fi facut printr-un <abuz>, cu <girul> domnului Augustin Lazar."


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply