Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Aristotel Cancescu, cercetat de DNA intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu
7:12:11 AM
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov au extins cercetarile si au dispus inceperea urmaririi penale fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov intr-un nou dosar, in care este cercetat pentru abuz in seriviciu. Cancescu a fost pus sub controlul judiciar pentru 60 de zile.


Judecatoarea Camelia Bogdan: Este posibil ca si CCR sa imixtioneze in actul de justitie, prin decizia de luni
7:05:00 AM
Judecatoarea Camelia Bogdan a afirmat marti, la iesirea de la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, ca "este posibil ca si CCR, prin aceasta afirmatie, sa imixtioneze in actul de justitie", cu referire la decizia de luni a Curtii Constitutionale, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala dintre Guvern si Ministerul Public. Camelia Bogdan a precizat ca nu a vazut comunicatul CCR, dar "va spun doar ca problema de drept".


Tariceanu, contrazis la DNA de fosta sa sotie, Ioana Valmer
6:46:31 AM
Calin Popescu Tariceanu a fost contrazis in declaratiile date la DNA de Ioana, fosta sa sotie, in dosarul in care seful Senatului este judecat pentru marturie mincinoasa, scrie Digi24.ro.


ATP Dubai: Stanislas Wawrinka (favorit doi), eliminat surprinzator de Damir Dzumhur
6:43:00 AM
Cap de serie numarul doi, Stanislas Wawrinka a parasit prematur turneul ATP de la Dubai, elvetianul fiind invins in doua seturi, scor 7-6(4), 6-3, de Damir Dzumhur, in turul intai al competitiei.


FOTO Cearta din PNL, faza pe like-uri: Voicu face o comparatie intre numarul de aprecieri primite de el si cele ale lui Roman, contestatarul lui Busoi
6:41:00 AM
Deputatul Mihai Voicu a mutat marti pe Facebook scandalul de luni intre cele doua tabere din vechiul PNL, provocat de alegerea lui Cristian Busoi in functia de secretar general interimar. Voicu a publicat doua capturi de ecran pe care a incercuit, cu rosu, numarul de "like-uri" primite de el, respectiv de colegul sau deputatul Florin Roman (PNL Alba), la doua postari care se refereau la alegerea lui Busoi la sedinta PNL de luni. Roman este cel care a constestat votul dat de vechii liberali pentru Busoi intr-o sedinta care a avut loc luni dimineata, despre care a spus ca este nestatutara si la care a acuzat faptul ca nu au fost invitati toti liderii liberali, asa incat Iulian Dumitrescu (PSD Prahova), pe care acesta il sustinea, a pierdut la vot si ulterior, in Biroul Politic National, s-a si retras din cursa.


Clasa pregatitoare 2017 17.721 de cereri, depuse in prima zi de inscriere in invatamantul primar
6:40:00 AM
In prima zi de înscriere in învățământul primar pentru anul şcolar 2017-2018 (prima etapă) au fost completate la nivel naţional 17.721 de cereri, anunta ministerul educatiei, in urma centralizarii situatiei preliminare.


Separatia puterilor: raspunderea juridica pentru acte politice
6:33:26 AM
Aștept cu o nerăbdare și curiozitate profesională motivarea deciziei Curții Constituționale cu privire la conflictul juridic de natură constituțională dintre DNA și Guvern. Până atunci, îmi permit câteva remarci: Separația puterilor presupune independența instituțională a celor trei puteri publice. Ea este menită să asigure libertatea decizională a membrilor Legislativului, Executivului și Judiciarului. Acestă libertate presupune lipsa vreunui control al unei puteri asupra deciziilor concrete care intră în activitatea unei alte puteri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply