Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mai bine 100% electric. Peste 19.000 de masini BMW i3 hibride sunt rechemate in service deoarece prezinta pericol de incendiu
3:12:06 AM
BMW recheama in service 19.130 de masini BMW i3 REx – adica versiunea hibrida, care are si motor-generator pe benzina – deoarece prezinta pericol de incendiu din cauza acumularii de vapori de benzina, noteaza autoblog.com. Versiunea 100% electrica a lui BMW i3 n-are niciun fel de probleme si nu este afectata de aceasta rechemare in service.


VIDEO Lectia japoneza. In caz de cutremur, niponii se simt in siguranta in turnuri, nu afara: Ar putea sa imi cada ceva in cap
2:56:17 AM
Exista viata dupa cutremur, lectia japoneza, EPISODUL 1. V-ati intrebat cum veti reactiona in cazul unui cutremur devastator, de 8 sau 9 pe Richter, mai ales daca locuiti intr-un imobil vechi, neconsolidat?


Influenteaza consumul de lactate productia de mucus din organism?
2:51:24 AM
Convingerea ca laptele ar putea creste productia de mucus in organism este foarte veche si se dovedeste a fi un mit.  "Dovezile sunt foarte limitate pentru a sprijini ideea ca mucusul si, in special, astmul bronsic este corelat consumului de lactate," declara Dr. Sonali Bose, conform nytimes.com.


Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, intrebat daca ia in calcul revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi: Va asigur de faptul ca veti fi primii informati despre o astfel de posibilitate
2:47:00 AM
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat marti dimineata de jurnalisti, la sosirea la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, daca ia in calcul revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. "Va asigur de faptul ca veti fi primii informati despre o astfel de posibilitate", a raspuns Tudorel Toader.


Augustin Lazar anunta ca Parchetul General va continua ancheta privind elaborarea OUG 13
2:34:00 AM
Ancheta privind OUG 13 va fi continuata de Ministerul Public in ceea ce priveste "strict aspectele penale, care tin de competenta ministerului", a declarat marti dimineata procurorul general Augustin Lazar, inaintea sedintei Consiliului Superior al Magistraturii. "Ministerul Public in niciun caz nu va face evaluarea oportunitatii", a precizat Augustin Lazar, adaugand ca "in cadrul sectiei penale va continua aceasta ancheta".


Colet suspect la metrou, statia Berceni a fost evacuata
2:28:00 AM
Un colect suspect a fost descoperit marti dimineata in statia de metrou Berceni, care a fost evacuata, anunta Digi 24.Trenurile circula doar pana la statia Dimitrie Leonida.


​Au venit berzele! Primele exemplare au fost observate in Comana, langa Bucuresti
2:19:33 AM
Au venit berzele! Un grup de zece exemplare a fost observat duminica, in Comana, langa Bucuresti, de birdwatcher-ul Cristian Mihai. Cand au fost fotografiate, pasarile se aflau in zbor. Tot duminica, a fost observat  de alt birdwatcher, la Sanpaul, in judetul Harghita, si primul exemplar de barza neagra.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply