Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SUA: Faptele din spatele cresterii istorice a bugetului militar al SUA
5:14:13 PM
Donald Trump a promis vineri o armata americana "mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata" si o suplimentare  a bugetului cu 54 de miliarde de dolari pana in 2018. "Dar e chiar cea mai mare crestere?" se intreaba Le Monde care face o analiza a faptelor care a determinat cresterea si cum se plaseaza SUA fata de China si Rusia. Astfel, jurnalistii francezi arata ca reactia SUA vine dupa ce China sau Rusia si-au crescut bugetele militare in ultimii ani cu 396% sau 215%. În cursul aceleiaČ™i perioade, cheltuielile SUA au crescut "doar" cu 43,6%.


Parlamentul European cere o adoptare rapida a procedurii de testare a emisiilor in timp real, astfel incat un scandal precum Dieselgate sa nu se mai repete
5:07:51 PM
Guvernele europene au amanat cu sase ani aplicarea unor teste stricte de emisii pentru automobile si nu au facut destul pentru a scoate la iveala metodele prin care producatorii auto au pacalit testele, arata un raport al Parlamentului European. Deputatii europeni cer o adoptare rapida a procedurii de testare a emisiilor in timp real, care asigura reducerea discrepantelor dintre emisiile NOX masurate in laborator si pe strada.


Europarlamentari PPE: Romania are de castigat in urma CETA, in ceea ce priveste relatiile comerciale directe si indirecte
4:33:34 PM
Romania are de castigat de pe urma acordului de liber-schimb dintre UE si Canada, CETA, atat in ceea ce priveste relatiile comerciale directe si indirecte, cat si din ridicarea vizelor, ce insoteste acest tratat, au declarat in cursul unei intalniri, la Bruxelles, europarlamentari romani din PPE, potrivit News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply