Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​EXCLUSIV Consecintele grevei postasilor: Acordul dintre eMAG si Posta a fost suspendat temporar. Posta ar putea pierde contractele de livrare cu Ministerul de Justitie, ANAF si mai multe firme
1:37:53 PM
Greva spontana declansata de doua zile in Posta Romana care a dus la blocarea activitatii in sute de oficii postale din tara ar putea avea consecinte grave pentru companie. Intr-o scrisoare obtinuta de HotNews.ro, Rares Stanciu, Director Executiv Operational in Posta Romana, subliniaza pe langa un minus de incasari zilnice de circa 4,5 milioane lei, riscul pierderii unor contracte cu Ministerul de Justitie, ANAF, RAPPS, Directia Pasapoarte, Avon si Bakker si incetarea contractului cu eMAG. Contactat de HotNews.ro, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei, a precizat ca exista riscul ca acest parteneriat sa inceteze, dar ca momentan a fost suspendat temporar pe perioada protestelor.


Cat de usor isi pot dechide romanii o afacere: Suntem peste Bulgaria si Ungaria, potrivit Bancii Mondiale
12:53:00 PM
In Romania se pot deschide afaceri mai usor decat in Bugaria sau Ungaria, conform studiului Doing Business 2017, realizat de Banca Mondiala, care mentioneaza totusi efectele negative pe care le-a avut noua procedura de inregistrare a firmelor in scopuri de TVA.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply