Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Henry Kissinger, ales membru al Academiei Ruse de Stiinte
8:30:10 AM
Fostul secretar de stat american Henry Kissinger a fost ales ca membru international al Academiei Ruse de Stiinte, scrie The Moscow Times.


ANRE a modificat Codul retelei pentru Sistemul national de transport al gazelor naturale
8:24:00 AM
Comitetul de reglementare al ANRE a aprobat, vineri, Ordinul nr. 75/2016 privind privind modificarea si completarea Codului retelei pentru Sistemul national de transport al gazelor naturale, aprobat prin Ordinul 16/2013. Modificarea Codului Retelei pentru Sistemul National de Transport (SNT) a fost determinata de necesitatea trecerii la calculul dezechilibrelor zilnice inregistrate pe piata gazelor naturale, informeza Autoritatatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).


Turcia cere incheierea misiunii NATO din Marea Egee, care supravegheaza retelele de traficanti de migranti
8:00:21 AM
Turcia doreste ca misiunea NATO din marea Egee, care urmareste combaterea retelelor de traficanti de migranti, sa fie incheiata pana la sfarsitul anului, a declarat ministrul turc al Apararii, Fikri Isik, care considera ca obiectivele misiunii au fost atinse, scrie AFP.


Antrenorii Bela si Marta Karolyi, dati in judecata de o fosta gimnasta pentru abuz fizic si emotional
8:00:00 AM
O fosta gimnasta americana i-a dat in judecata, joi, pe antrenorii Bela si Marta Karolyi pentru abuz fizic si emotional, dar si pe medicul Larry Nassar, despre care sustine ca a abuzat-o sexual, informeaza ESPN.


​​ANALIZA Sistemul antiaerian Patriot in Romania: cu ce interceptori vine, ce exercitiu va desfasura la poligonul Capu Midia si de ce e important pentru tara noastra
7:54:00 AM
O baterie de aparare anti-aeriana Patriot, cu interceptori PAC-3 destinati in principal contracararii rachetelor balistice, va ajunge in Romania pentru un exercitiu bilateral romano-american ce va avea loc intre 1 si 12 noiembrie la poligonul Capu Midia. Romania participa cu o baterie de rachete sol-aer Hawk, una din putinele resurse relativ moderne de aparare anti-aeriena din tara. Vezi in articol ce caracteristici are sistemul Patriot ce va veni in premiera in Romania si de ce e important exercitiul pentru fortele romane.


Romania Curata: Cine este magistratul cu cea mai mare pensie din Romania - un fost procuror si comandant de penitenciar din Arges incaseaza o pensie de peste 9.000 de euro pe luna
7:49:00 AM
In contextul in care ministrul Justitiei Raluca Pruna a adus recent in discutie pensiile judecatorilor si procurorilor, afirmand ca exista unii care primesc peste 100.000 de lei lunar, Romania Curata a aflat cine este magistratul cu cea mai mare pensie din Romania. Aceasta este de 40.963 de lei, peste 9.000 de euro pe luna. Nu este o suma mica, dar este departe totusi de pensiile invocate de Raluca Pruna, arata publicatia citata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply