Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liderul sindicalistilor, dupa negocierile de la Ministerul Sanatatii: Greva continua, nu am primit nimic cert si palpabil
5:32:56 AM
Presedintele federatiei Sanitas Leonard Barascu a declarat luni, la finalul negocierilor de la Ministerul Sanatatii, ca greva continua si ca sindicalistii nu au primit "nimic cert si palpabil". Liderul sindical a mai afirmat ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu nu dispune de parghiile necesare sau nu isi asuma sa rezolve solicitarile sindicalistilor si ca acestia urmeaza sa mearga la ora 16:00 in Parlament.


Cod galben de ninsori, la munte, pana marti dimineata
5:27:19 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari sustinute ale vantului si ninsori la munte, valabil incepand de luni, ora 11:00, pana marti la ora 10:00.


Tuncay Ozturk despre divortul de Andreea Marin: Am facut tot posibilul ca aceasta relatie sa mearga, insa amandoi avem doua caractere puternice si a fost greu sa ajungem la un numitor comun.
5:21:00 AM
Tunkay Ozturk (30), cel de-al treilea sot al vedetei de televiziune Andreea Marin (41), a facut prima declaratie publica, dupa ce saptamana trecuta Andreea Marin a anuntat ca divorteaza, printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. "Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars", a scris medicul turc tot pe Facebook.


APIA: Este absolut necesara mentinerea Timbrului de Mediu. NOx, de 8-11 ori mai mare la Euro 2 decat la Euro 6
5:08:32 AM
Emisiile de oxizi de azot (NOx) sunt de 8-11 mai mari la masinile Euro 2 fata de cele Euro 6, in timp ce emisiile de particule (PM) sunt de 20 ori mai mari, avertizeaza Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). Organizatia invoca sanatatea publica si protectia mediului pentru mentinerea timbrului de mediu, pe care o gaseste ca fiind “absolut necesara”. Pe harta masinilor rulate importate, doar in Bucuresti si Constanta media vechimii este mai mica de 9 ani. In cele mai multe judete din tara sunt inmatriculate masini rulate mai vechi de 10 ani.


Ciprian Marica si-a anuntat retragerea din cariera de fotbalist
4:52:00 AM
Ciprian Marica (31 de ani) si-a anuntat retragerea din activitate, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personala de Facebook. Atacantul a declarat ca starea fizica nu ii mai permite sa continue cariera de fotbalist si se va dedica fundatiei sale.


Alegeri R. Moldova: Cum a votat diaspora
4:51:00 AM
Moldovenii din diaspora au votat masiv pentru Maia Sandu, în special cei din Italia, scrie Jurnal.md, in timp ce Igor Dodon a obtinut rezultate mai mult decat modeste.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply