Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Finantelor face un control la CEC in cazul unui credit de 3,2 mil. euro, acordat pentru achizitia unui hotel in Viena
4:38:00 AM
Inspectorii Ministerului Finantelor au declansat un control la CEC Bank, pentru a verifica, potrivit unui document prezentat acum de Profit.ro, cum o firma condusa de un om de afaceri - care ar fi un apropiat al fostului copresedinte al PNL, Vasile Blaga - a primit un credit de 3,2 milioane euro pentru a cumpara un hotel in Viena.


Gigi Netoiu, scos de sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca a obtinut fraudulos 700 ha de vita de vie
4:17:44 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a revocat masura controlului judiciar in cazul omului de afaceri Gheorghe Netoiu, urmarit penal de DNA intr-un dosar legat de dobandirea frauduloasa de la ADS a unui teren de 692 hectare plantat cu vita-de-vie, transmite Agerpres.


Coruptie sau incompetenta?
4:16:00 AM
La un an de la Colectiv, imaginea publica a tragediei ramine legata de coruptia din Romania. Monumentul dedicat victimelor isi propune sa simbolizeze "schimbarea, trecerea de la coruptia care i-a ucis, la un stat cu un sistem sigur". Zilele trecute, pornind de la cel mai recent rechizitoriu in dosarul Colectiv, Catalin Tolontan sugera insa pe un post de radio ca nu coruptia, ci incompetenta s-a aflat, timp de ani de zile, la originea tragediei; incompetenta si indolenta.


Tiriac vrea sa cumpere baza Olimpia din Brasov, unde a invatat sa joace tenis
4:06:00 AM
Fundatia lui Ion Tiriac a trimis o adresa Consiliului Judetean Brasov prin care arata ca intentioneaza sa cumpere baza "Olimpia", unde omul de afaceri a invatat sa joace tenis, si sa investeasca 500.000 de euro pentru a infiinta o scoala de tenis, transmite News.ro.


Gael Monfils, al saselea jucator calificat la Turneul Campionilor
4:06:00 AM
Francezul Gael Monfils (8 ATP) s-a calificat in premiera la Turneul Campionilor de la Londra, fiind al saselea jucator care a obtinut biletele pentru competitia care reuneste cei mai buni opt jucatori ai anului.


Iarba modificata genetic poate reduce emisiile de metan - webPR
4:03:24 AM
Specialistii danezi au reusit ca prin modificarea ADN-ului unei anumite specii de iarba sa obtina un furaj mai bun pentru vite. "Este pur si simplu o dieta mai buna pentru vaca, care se poate utiliza mai eficient ca hrana pentru animale si care nu elibereaza la fel de mult metan in timpul digestiei", spune Torben Asp, de la Departamentul de Biologie Moleculara si Genetica al Universitatii din Aarhus. Fiind mai usor de digerat, noua iarba contribuie si la imbunatatirea calitatii laptelui.


​VIDEO Cristian Matei, supravietuitor al tragediei din Colectiv, dupa o luna in coma, cu 2 bacterii: Nu s-a schimbat nimic!
4:00:41 AM
1 an de la colectiv. Peste doar 4 zile comemoram un an de la ''Colectiv'', cel mai negru episod din istoria recenta. Desi au murit 64 de oameni extrem de tineri, ce se intampla in Romania, continua sa ne socheze.


Braila: 11 copii, internati cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la hramul unei biserici din Insula Mare
3:48:02 AM
Unsprezece copii, cu varste intre 6 si 14 ani, din judetul Braila au ajuns, joi seara, la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la hramul unei biserici, la eveniment participand, in total, peste o suta de copii si zeci de adulti. DSP Braila a deschis o ancheta in acest caz, transmite News.ro.


Veniturile Google au crescut cu 20% trimestrul trecut, iar profitul, cu 25%
3:46:30 AM
​Google a avut venituri de 22,5 miliarde dolari trimestrul trecut, in crestere cu 20% fata de trimestrul al treilea din 2015, iar profitul net a ajuns la cinci miliarde dolari, fata de 4 miliarde dolari acum un an.


Ciolos: O Romanie fara coruptie, o Romanie guvernata cu bun simt nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea
3:42:05 AM
Premierul Dacian Ciolos a afirmat vineri ca principiile precum o Romanie fara coruptie si cu o clasa politica responsabila "nu sunt iluzii", asa cum sustine liderul PSD Liviu Dragnea, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply