Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Turcia: Erdogan va prezenta Parlamentului propunerea de reintroducere a pedepsei cu moartea, dupa tentativa de puci
4:35:48 PM
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat sambata ca va prezenta Parlamentului propunerea de reintroducere a pedepsei cu moartea, dupa tentativa de puci din 15 iulie, relateaza News.ro.


​EXCLUSIV Conflictul de la Posta: Cele mai recente trei propuneri de cresteri salariale pentru incetarea protestelor postasilor
4:15:00 PM
Conducerea Postei a propus sindicalistilor trei noi variante de majorare a salariilor angajatilor, incepand cu 1 ianuarie 2017, in urma negocierilor care au avut loc vineri si sambata, variante care vor fi aduse la cunostinta sutelor de postasi aflati in greva, iar daca vor fi de acord se va semna un acord si protestul postasilor va inceta, a declarat sambata seara pentru HotNews.ro Matei Bratianu, presedintele Sindicatului Lucratorilor Postali (SLPR). Cele trei propuneri vizeaza cresteri ale veniturilor brute lunare cuprinse intre 120 de lei si 135 de lei pentru peste 23.000 de angajati.


Liga 1: Dinamo - Astra 2-2/ Oaspetii au revenit de la 0-2
3:50:00 PM
Astra Giurgiu a reusit sa plece cu un punct din "Stefan cel Mare" desi a fost condusa cu 2-0 (Liga 1, etapa a XIV-a). Dinamo nu a putut sa isi asigure victoria, cu toate ca echipa pregatita de Ioan Andone a fost in superioritate numerica din minutul 58. Golul egalarii a venit in minutul 93, dintr-un penalti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply