Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

HARTA Rezultate preliminare alegeri R. Moldova: Igor Dodon, votat masiv in nordul si sudul tarii. Maia Sandu, avans in Chisinau si in raioanele din centrul tarii
4:22:00 AM
Votul de duminica pentru prezidentiale a impartit Republica Moldova in 3 sectiuni,  socialistul pro-rus Igor Dodon castigand masiv in nordul si sudul tarii, in timp ce Maia Sandu, candidatul comun sustinut de 3 partide pro-europene, a fost votata in zona mediana a tarii, informeaza Agora.md.


Peste 400 de Jeep Grand Cherokee din Romania, rechemate in service din cauza selectorului de viteze
4:08:32 AM
Jeep Grand Cherokee este rechemat in service pentru o actualizare de software a cutiei de viteze automate, care sa permita comutarea automata in treapta de parcare “Park” atunci cand soferul uita sa faca manual aceasta operatiune. In Romania sunt vizate 410 masini Jeep Grand Cherokee. Este vorba despre celebrul recall in care oamenii n-au inteles exact cum functioneaza noul selector de viteze, iar la nivel mondial campania de rechemare in service include peste 1,1 milioane masini.


Nimic nu s-a schimbat in Romania dupa Colectiv. Oare?
3:54:00 AM
Marturiile supravietuitorilor difuzate in aceste zile au pendulat intre resemnare trista si optimism vindicativ, intre convingerea ca nimic nu s-a schimbat si dorinta scrasnita de a schimba din temelii o clasa politica acuzata in bloc de promovarea unui mod corupt de a conduce treburile publice. Resemnatii, convinsi ca tragedia din clubul Colectiv n-a avut efecte majore, au asteptat transformari imediate in societate, in politica, in spitale, in administratie. Or, asa ceva, pe buna dreptate, nu s-a intamplat. Totusi, asta nu inseamna ca, dupa moartea celor 64 de tineri, Romania a continuat sa functioneze la fel ca inainte. Asadar, ce s-a schimbat dupa Colectiv?


VIDEO Sampdoria - Inter 1-0/ Continua criza la Inter
3:51:00 AM
Inter a continuat perioada mai putin fasta si in partida cu Sampdoria, din deplasare, formatia din Milano fiind invinsa cu 1-0 (Serie A, etapa XI). Unicul gol al disputei a fost reusit de Quagliarella, in minutul 44.


Matteo Renzi, despre puternicul cutremur care a lovit tara: Vom reconstrui totul, indiferent de eforturile depuse
3:47:23 AM
Matteo Renzi, premierul italian, promite reconstructia caselor, bisericilor si cladirilor care au fost distruse in seria de cutremure care a lovit Italia in ultimele luni, informeaza Mediafax citand Euronews.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply