Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​LISTA COMPLETA Numele celor care candideaza din partea ALDE - Partidul condus de Tariceanu, numar mare de candidati cu probleme penale
7:30:00 AM
Alianta Liberalilor si Democratilor, partidul condus de Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin, a facut publica lista tuturor candidatilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Incepand chiar cu liderul Tariceanu, care deschide lista din Capitala la Senat, si terminand cu Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, ALDE propune multi candidati care au probleme cu justitia.


Raul rosu din Rusia: Nornickel, cel mai mare producator mondial de nichel si paladiu, amendat cu doar 500 de euro
7:24:03 AM
Grupul minier rusesc Nornickel (fostul Norilsk Nickel), care a recunoscut in septembrie ca una dintre uzinele sale este responsabila pentru colorarea in rosu a unui rau din Marele Nord rusesc, a fost condamnat la o amenda de doar 500 de euro, scrie AFP.


Finul lui Viorel Hrebenciuc va fi cercetat penal pentru marturie mincinoasa in dosarul retrocedarilor de paduri, dupa ce si-a schimbat declaratia
7:06:24 AM
Un martor care si-a schimbat declaratia in dosarul retrocedarilor celor 43.000 de hectare de paduri din judetul Bacau va fi cercetat penal pentru marturie mincinoasa, dupa ce procurorul de sedinta din partea DNA a reclamat, in timpul procesului, ca si-a nuantat declaratia data in faza urmaririi penale cu scopul de "a nu face rau cuiva din dosar", scrie news.ro.


Rechizitoriu DNA: Discutiile cu Nelu Iordache arata ca reprezentantii CNADNR doreau sa incheie un contract pagubos pentru companie
7:04:24 AM
Din discutiile purtate cu omul de afaceri Nelu Iordache reiese interesul reprezentantilor CNADNR de a incheia contractul pentru modernizarea DN 67C - Transalpina intr-o forma care producea pagube companiei, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, consultat de Agerpres.


Lionel Messi, despre FC Barcelona: Cu Luis Enrique suntem mai agresivi decat cu Pep Guardiola
7:04:00 AM
Lionel Messi a facut o comparatie intre Barcelona lui Pep Guardiola (care a castigat toate trofeele posibile intr-un singur sezon, in 2009) si cea a lui Luis Enrique, intr-un interviu pentru presa britanica. Jucatorul argentinian a precizat ca in mare parte jocul catalanilor este acelasi, cu o singura mentiune: campioana Spaniei este mai agresiva in perioada actualului tehnician al formatiei de pe "Camp Nou".


Firmele IT ii angajeaza prea devreme pe studentii romani, afectandu-le studiile - se plange un sef de universitate
6:56:00 AM
Firmele din domeniul tehnologiei informatiei (IT) din Romania angajeaza studenti aflati inca in primul an, afectandu-le acestora studiile, se plange prorectorul unei universitati romanesti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply