Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dumitru Matei, presedinte al Oil Terminal, este noul director general al Salrom
8:32:00 AM
Consiliul de Administratie al SocietaĊ£ii NaĊ£ionale a Sarii (Salrom) a decis numirea lui Dumitru Matei in functia de firector general al societatii. Potrivit unui comunicat de presa, numirea a fost facuta in urma unei proceduri de selectie si recrutare, in baza OUG 109/2011, fiind evaluati si intervievati circa 20 de candidati. Dumitru Matei detine de aproape doi ani si functia de membru in Consiliul de Administratie al Oil Terminal, iar din octombrie cea de presedinte al acestuia. Reamintim ca Fondul Proprietatea intentioneaza sa-si vanda participatia pe care o detine la Salrom, potrivit unui memorandum semnat de Guvern la inceputul lunii septembrie. Statul ia in calcul sa cumpere pachetul de actiuni care ar urma sa fie vandut de Fondul Proprietatea.


Misu Negritoiu nu s-a prezentat la audierile din comisiile parlamentare, trimitandu-le parlamentarilor o scrisoare. Acestia au demarat procedura de demitere a sefului ASF
8:10:00 AM
Seful ASF urma sa fie audiat luni incepand cu ora 13 in comisiile de specialitate din Parlament, insa in locul prezentei sale fizice, Misu Negritoiu a trimis o scrisoare." ASF este o autoritate administrativa autonoma, independenta si autofinantata, limitele controlului exercitat de Parlament in aceea ce priveste numirea si revocarea conducerii acesteia fiind expres si fara echivoc limitate", precizeaza Misu Negritoiu in scrisoarea adresata Parlamentului. "Pe cale de consecinta, revocarea unui membru al conducerii ASF nu este legal posibila, atat timp cat acesta continua sa indeplineasca conditiile care au stat la baza numirii sale", arata Negritoiu in scrisoarea trimisa luni. Vezi in articol un scurt CV al sefului ASF.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply