Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Germania: Sapte baieti migranti, dusi la politie dupa ce au agresat sexual fete minore la o piscina
7:25:37 AM
Sapte copii migranti, dintre care sase sirieni, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, au fost audiati de politia germana sub acuzatia ca ar fi agresat sistematic minore la o piscina din orasul Mariendorf, la sud de Berlin, scrie site-ul conservator Breitbart, care citeaza cotidianul german Die Welt.


Trei decese din cauza rujeolei in ultimele doua saptamani. Numarul total al cazurilor de rujeola a ajuns la 935
7:22:00 AM
Pana vineri in Romania au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare, informeaza Ministerul Sanatatii. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola, ceea ce inseamna ca in ultimele doua saptamani au fost doua noi decese.


Dragnea: Cred ca presedintele Iohannis a incalcat Constitutia, dar nu sunt constitutionalist
7:15:13 AM
Liderul PSD a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia, in opinia sa, si ca in prezent este "agent electoral" pentru PNL. Seful statului a declarat joi ca nu se teme de o eventuala suspendare a sa, intrebat de ziaristi daca are aceasta temere in cazul in care va refuza sa sa numeasca un premier care a fost condamnat penal.


India: Un patron da bonus angajatilor 1.260 de masini, 400 de apartamente si bijuterii
7:06:32 AM
Savjibhai Dholakia, care conduce firma Hare Krishna Exports, specializata in export de diamante, a ales din nou un bonus generos pentru angajatii sai, in preaja festivalului hindus al luminilor Diwali, scrie The Guardian.


Alegerile prezidentiale din R. Moldova: Mihai Ghimpu anunta ca se retrage daca Maia Sandu isi asuma unirea cu Romania
6:55:57 AM
Candidatul la functia de presedinte din partea Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anuntat ca se retrage din cursa electorala daca Maia Sandu, candidata comuna a opozitiei de centru-dreapta, preia un punct din programul sau electoral, si anume unirea Republicii Moldova cu Romania, transmite IPN.


​Un nou produs care te ajuta sa gatesti ca un chef: UCook, un pachet cu toate ingredientele necesare pentru prepararea unei cine pentru 2 persoane
6:48:46 AM
Real Foods, o firma online de selectie si distributie de alimente fresh si ultra fresh, curatori de mancare buna, lanseaza UCook, un produs inovator care te ajuta sa gatesti ca un chef cu experienta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply