Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dumitru Matei, presedinte al Oil Terminal, este noul director general al Salrom
8:32:00 AM
Consiliul de Administratie al Societaţii Naţionale a Sarii (Salrom) a decis numirea lui Dumitru Matei in functia de firector general al societatii. Potrivit unui comunicat de presa, numirea a fost facuta in urma unei proceduri de selectie si recrutare, in baza OUG 109/2011, fiind evaluati si intervievati circa 20 de candidati. Dumitru Matei detine de aproape doi ani si functia de membru in Consiliul de Administratie al Oil Terminal, iar din octombrie cea de presedinte al acestuia. Reamintim ca Fondul Proprietatea intentioneaza sa-si vanda participatia pe care o detine la Salrom, potrivit unui memorandum semnat de Guvern la inceputul lunii septembrie. Statul ia in calcul sa cumpere pachetul de actiuni care ar urma sa fie vandut de Fondul Proprietatea.


[P] Bringo - Aplicatia mamelor care vor sa castige timpul pierdut la cumparaturi
8:23:07 AM
De cand sunt mama, si chiar cu ceva timp inainte, mi-am pierdut rabdarea. Incerc sa o dramuiesc atat de bine ca sa o consum pe toata cu piciul de numai 12 luni, incat nu imi mai raman rezerve si pentru alte activitati. Si ganditi-va ca ma duc 9 ore pe zi la serviciu, care, desigur, nu este un spa.


Cutremur cu magnitudinea de 4,1 in Vrancea
8:19:00 AM
Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 a avut loc luni in judetul Vrancea, anunta Institutul National de Fizica a Pamantului.


VIDEO Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor
8:14:00 AM
Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 (5), in Grupa Rosie a competitiei. Contracandidatele Simonei sunt Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznetsova, Madison Keys si Karolina Pliskova.


Misu Negritoiu nu s-a prezentat la audierile din comisiile parlamentare, trimitandu-le parlamentarilor o scrisoare. Acestia au demarat procedura de demitere a sefului ASF
8:10:00 AM
Seful ASF urma sa fie audiat luni incepand cu ora 13 in comisiile de specialitate din Parlament, insa in locul prezentei sale fizice, Misu Negritoiu a trimis o scrisoare." ASF este o autoritate administrativa autonoma, independenta si autofinantata, limitele controlului exercitat de Parlament in aceea ce priveste numirea si revocarea conducerii acesteia fiind expres si fara echivoc limitate", precizeaza Misu Negritoiu in scrisoarea adresata Parlamentului. "Pe cale de consecinta, revocarea unui membru al conducerii ASF nu este legal posibila, atat timp cat acesta continua sa indeplineasca conditiile care au stat la baza numirii sale", arata Negritoiu in scrisoarea trimisa luni. Vezi in articol un scurt CV al sefului ASF.


Alegeri SUA: Liderul minoritatii republicane din Senat, Harry Reid, il acuza pe seful FBI ca ar putea sa fi incalcat legea
8:09:38 AM
Liderul minoritatii democrate din Senatul american, Harry Reid, l-a acuzat  pe directorul FBI, James Comey, ca ar putea "sa fi incalcat legea" atunci cand a anuntat vineri ca politia federala a un obținut mandat care permite examinarea e-mailurilor de pe adresa privata a lui Hillary Clinton, scrie foxnews.com.


​Alegeri SUA: Tensiuni intre FBI si Departamentul de Justitie din cauza investigarii e-mailurilor lui Hillary Clintom
8:07:14 AM
Relatiile dintre FBI si Departamentul de Justitie (echivalentul Ministerului Justitiei) s-ar fi tensionat din cauza investigatiei in cazul e-mailurilor trimise de candidata democrata Hillary Clinton de pe un server nesecurizat, scrie Wall Street Journal, preluat de Fox News.


Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul general al televiziunii publice si cu seful Radio Romania
7:44:01 AM
Presedintele Klaus Iohannis i-a primit luni, la Cotroceni, pe Irina Radu si Ovidiu Miculescu, presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune, respectiv presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune, informeaza Administratia Prezidentiala. In cadrul intalnirii, cei trei au discutat despre situatiua actuala a televiziunii si radioului publice dupa ce plenul parlamentului a votat legea PSDpentru eliminarea a 102 taxe, printre care si cea radio-tv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply