Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

NASA a anuntat descoperirea a 18 stele-dovleac
5:28:00 PM
In timp ce noi doar putem visa la cresterea dovlecilor in spatiu, de acum va trebui sa ne multumim cu bile strivite, vartejuri de gaze, hidrogen si heliu. NASA a anuntat ca a descoperit un petic de "stele-dovleac"- care se rotesc foarte repede, potrivit Inverse.


Dragos Pislaru:Nu am invatat nimic din lectiile trecutului. Suntem in aceeasi situatie de pomeni electorale
5:18:33 PM
Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat, luni, dupa ce deputatii din Comisiile de buget si munca au decis amendarea Ordonantei de Urgenta 20, in sensul majorarii salariilor unor categorii de personal, ca este un moment trist pentru Romania, cu miza electorala, rezultatul fiind "ceva nesustenabil", relateaza Agerpres.


Vlad Voiculescu: Am aflat din primele zile de mandat ca barocamera de la Floreasca nu putea fi folosita
5:07:00 PM
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, luni seara, ca a aflat chiar din primele zile de mandat ca barocamera de la Sectia de arsi a Spitalului de Urgenta Floreasca nu putea fi folosita pentru tratamentul marilor arsi, in lumea medicala lucrul acesta fiind la acel moment deja cunoscut, noteaza Agerpres.


Plantele bionice pot detecta substante chimice care se gasesc in mine terestre, dar si in munitii ingropate
4:50:00 PM
Prin incorporarea de tuburi minuscule in frunzele plantelor, acestea pot fi programate sa depisteze substante chimice, numite nitro-aromatice, care se gasesc in mine terestre, dar si in munitii ingropate. Informatii in timp real pot fi, apoi, transmise printr-un dispozitiv portabil, fara fir, relateaza BBC.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply